Urban explica de ce a zis ca "suntem niste viermi care isi merita soarta"

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 19:55
3872 citiri
Urban explica de ce a zis ca "suntem niste viermi care isi merita soarta"
Foto: facebook.com

Senatorul PDL, Iulian Urban, a lasat de inteles ca se gandeste sa abandoneze politica dupa ce a postat pe blog un text intitulat "Cu plecaciune de la un vierme din politica".

Mai exact, Urban a explicat cu amaraciune ce a vrut sa spuna prin postarea prin care a spus ca romanii sunt ca niste "viermi" care nu accepta schimbarea si care isi merita soarta.

"Dupa ce doua zile am fost bombardat cu mii de injuraturi din mediul virtual, de la oameni care nu au citit ce am scris eu, ci au fost manati de articole de doi bani si rastalmaciri scrise de ziarele lui Felix, ceea ce pot sa fac este un bilant si sa trag o concluzie.

Bilantul arata, pentru oricare dintre cei care m-au injurat (si constat cu surprindere ca 65 la suta erau injurii de la profiluri de Facebook de femei!!!) ca in acesti ani de mandat la Senat, am fost intre primii 3 la prezenta, initiative legislative depuse, legi adoptate, activitate parlamentara.

Mereu m-am luptat cu sistemul pentru ca in Senat am mers ca sa schimb ceva, eu nefiind politician, ci unul dintre voi, ca voi, care a sperat ca se poate urni ceva. Fals. Cu cat incerci sa faci mai mult si mai bine cu atat esti mai injurat", scrie Iulian Urban pe blogul personal.

Urban: Suntem niste viermi care-si merita soarta, ca ne lasam indusi in eroare de Antene

"Grav nu este neaparat ca te lupti cu morile de vant, ca nu prea ai cu cine in politica sa schimbi ceva, insa constat acum ca grav este ca nu ai nici pentru cine. Mandatul de parlamentar sau primar este, in opinia mea, un act de punere la dispozitia natiunii a ceea ce stii tu sa faci mai bine, este un act de sacrificiu, nu un prilej de furt si imbogatire asa cum s-a intamplat in ultimii 22 de ani.

Insa nu a fost suficient, asa ca atunci cand ziarele sau publicatiile opozitiei au denaturat sensul a ceea ce am spus eu, s-a pornit jihadul injuraturilor de la tineri, femei, oameni in toata firea care au pe Facebook poze cu copiii lor mici. Asta inseamna ca din pacate, tot ce am incercat sa fac in acesti ani de mandat se termina cu o mare de scuipati.

Putini mi-au luat apararea, restul fiind orbiti de ura, si culmea impotriva mea care am refuzat sa fac parte din sistemul mafiot al acestor partide politice, fiind dese momentele cand am spus ca prefer un PDL mai mic si mai curat, fara corupti decat un partid mare gen PSD ticsit de penali si corupti", a adaugat Urban, totodata vicepresedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei.

Urban (PDL): Am pus botul la porcaria mediatica initiata de USL-Felix-Antene

Nu a contat, si zidul infamiei a fost destinatia mea. Mi-am facut dusmani in sistem pentru ca am luat apararea celor care acum ma injura. Urez tuturor celor care m-au injurat, celor care nu le-a pasat, sa isi voteze in 2012 acei parlamentari si primari pe care-i merita, care sunt dupa chipul si asemanarea lor, Mie unul mi-a ajuns", marturiseste senatorul.

"Recunosc ca in politica m-am simtit mereu ca un vierme in undita", conchide Urban.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Iulian Urban retrage politica, #plecaciune vierme din politica, #iulian Urban PDL , #PDL