Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Urban: Nimeni nu mai tine cont de Basescu in PDL, vor sa se salveze

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 18:06
3104 citiri
Urban: Nimeni nu mai tine cont de Basescu in PDL, vor sa se salveze

Senatorul independent Iulian Urban a declarat ca nimeni in PDL, fostul sau partid, nu mai tine cont de ce vrea Traian Basescu, asa cum o demonstreaza excluderea fostului sau consilier, Cristian Preda.

"Eu cred ca excluderea asta e rodul unor ambititii. E adevarat, e greu sa fii alaturi de cineva care critica linia pe care merge partidul sau, in prag de alegeri, vin si spun ca nu vor sa sustina partidul. Pe de alta parte, sunt altii care au facut mult mai mult rau partidului si sunt inca acolo.

Sunt oameni care au ajuns in atentia organelor de urmarire penala, au facut mult mai mult rau decat niste critici pe care le-a adus Cristian Preda unor candidati desemnati de catre partid", a spus Urban pentru Ziare.com.

In opinia sa, e posibil ca si alti oameni cu vederi asemanatoare lui Cristian Preda sa fie dati afara.

"Pe de alta parte, eu cand am simtit ca e o problema si nu ma mai regasesc acolo, am plecat, putea sa faca la fel.

E posibil ca si alti membri de partid ca el, care sunt vazuti rau de marea masa, sa aiba o soarta similara. Daca stai sa te gandesti ca Preda era venit de pe o pozitie de consilier prezidential, intelegi ca in partid nu mai tine nimeni cont de ceea ce spune sau inseamna o parere a presedintelui Traian Basescu, toata lumea e preocupata sa se salveze, sa capete un loc cat mai eligibil intr-o competitie electorala pentru Parlament. Ei fac calcule, oricum PDL nu poate sa scada sub 10%, asta inseamna 40-50 de parlamentari, se gandesc ca trebuie sa fie intre primii 50 pe liste", ne-a mai declarat Urban.

Senatorul Iulian Urban, spune si ca are informatii ca fostii sai colegi pregatesc revenirea la votul pe liste.

Urban: PDL vrea sa revina la votul pe liste, are viitor sumbru

"Inteleg ca urmeaza acum sa se voteze in cadrul partidului ca pentru sistemul electoral se va merge pe ideea votului pe lista nationala. Inseamna ca cei din partid aflati pe functii sus isi asigura realegerea", a spus Urban.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Urban cont Basescu PDL, #Urban excludere Preda , #PDL