Iulian Urban: Asistatii sociali, niste gunoaie care n-au muncit o zi in viata lor

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 22:34
5705 citiri
Iulian Urban: Asistatii sociali, niste gunoaie care n-au muncit o zi in viata lor

Senatorul independent Iulian Urban (ex-PDL) a notat, miercuri, ca persoanele din Romania care primesc ajutoare sociale de la stat sunt niste "gunoaie" care n-au muncit o zi in viata lor.

"Dar voi, noi, cei 30% din tara asta, ce asteptam sa se intample? sa fim calcati pe gat? sa ajunga sa NI SE IMPUNA PRIN LEGE sa sustinem minim 30-50 de gunoaie care nu vor sa munceasca, care nu platesc taxe, care nu respecta legea, doar pentru ca aia 50 au 50 de voturi si noi, boul/vaca muncitoare, avem doar un vot?", scrie Iulian Urban pe blog.

Acesta explica nedreptatea comisa de actul normativ adoptat de Guvernul USL, prin care se deblocheaza ajutoarele sociale pentru cei cu datorii la stat.

"Asadar, Guvernul USL a adoptat un act normativ prin care ajutoarele sociale, acordate asistatilor cu datorii la buget si celor care nu-si pot plati factura la curent, categorie in care intra in primul rand tiganii care detin in proprietate "palpabila" palate cu turnulete, dar care nu au muncit in viata lor o zi, nu au platit taxe la stat, au construit palatele fara autorizatii si fara proiecte, si nu au platit impozite pe ele.

Ajutoarele sociale, acordate asistatilor cu datorii la buget si celor care nu-si pot plati factura la curent, stiut fiind faptul ca tiganii se branseaza chiar ilegal la curent, neplatit vreodata vreun leu catre firma de electricitate", sustine senatorul.

Iulian Urban se intreaba cum pot cei 30% dintre romani, cei care tin tara in spate, sa nu faca nimic pentru a opri asistarea "gunoaielor" din Romania, cei care voteaza USL.

"Mai frati si surori...ma adresez celor 30% din tara asta care am ramas sa muncim, sa platim taxe, impozite...daca nu ne unim , daca nu facem ceva, dar dincolo de aberatiile astea politice care ni se flutura acum in fata, ori emigram, ori sfarsim la nebuni sau sclavi pe viata sa muncim pentru pomanagii si asistatii sociali din Romania. Mai mult, acestia [tiganii] vor putea plati datoriile chiar din ajutoarele primite de la stat!!!!!

Ajutoare care se dau din banii munciti de aia 30% dintre noi, cei care muncim ca idiotii, dam si bagam facturi si cand mergem la WC, adica cei pe spinarea carora traiesc pomanagii si asistatii sociali care voteaza USL", incheie senatorul de Ilfov.

S.R.

Citeste si:
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
Că românii sunt dezamăgiți, pe cine să mire? Că n-au încredere în potentați, pe cine să uimească? Fericită e, totuși, o țară cu magistrați gen Camelia Bogdan. Hidra o hărțuiește....
Reprezentanții cultelor cer ca accesul la slujbe să nu fie condiționat de certificatul digital. Răspunsul premierului Nicolae Ciucă
Reprezentanții cultelor cer ca accesul la slujbe să nu fie condiționat de certificatul digital. Răspunsul premierului Nicolae Ciucă
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, după o întâlnire cu reprezentanţii cultelor, că a fost o solicitare din partea acestora ca cetăţenii să aibă libertatea de a participa la slujbe...