Iulian Urban: MRU greseste daca ii primeste pe pedelistii demisionari

Vineri, 31 August 2012, ora 18:34
3815 citiri
Iulian Urban: MRU greseste daca ii primeste pe pedelistii demisionari

Iulian Urban, senator independent, este de parere ca Mihai Razvan Ungureanu face o greseala atunci cand primeste pedelisti in randul membrilor formatiunii politice conduse de fostul premier.

"Eu sunt cunoscut pentru faptul ca spun lucrurile direct, pe nume, fara ocolisuri. Vad, fara sa dau nume pentru ca este treaba lui MRU, ca au inceput sa apara anunturi de parlamentari PDL care trec la partidul lui", scrie Urban pe pagina sa de Facebook.

"Sincer, la ce hazna politica este acum in aceasta tara, romanii se asteapta cu adevarat la ceva nou. Nu la o Marie cu alta palarie. Cred ca MRU comite o eroare uriasa si inseala grav asteptarile romanilor care muncesc si platesc taxe adica a celor care conteaza cu adevarat daca vrei sa schimbi ceva in tara, daca va primi transfugi din alte partide inclusiv PDL", mai adauga fostul senator PDL.

Urban este de parere ca "partidul lui MRU ori se naste de la zero, cu figuri noi, necompromise sau care nu au avut pana acum tangenta cu politica, ori va sfarsi prin a fi asimilat mizeriei politice actuale in care se scalda toate partidele politice si toata scena politica romaneasca".

Fostul presedinte al PDL Sector 5, Stefan Pirpiliu, dar si deputatul Danut Liga au plecat, miercuri, de la democrat-liberali, pentru a se inscrie in viitorul partid al lui Mihai Razvan Ungureanu.

M.M.

#Iulain Urban plecari PDL MRU, #partid MRU pedelisti , #senator