Iulian Urban (PDL): Hai sa nu mai pupam atatea funduri

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 15:48
3046 citiri
Iulian Urban (PDL): Hai sa nu mai pupam atatea funduri
Foto: amosnews.ro

Senatorul PDL Iulian Urban crede ca romanii ar trebui sa iasa din starea de vesnic carcotasi si treaca la actiune pe tema opozitiei pe care o manifesta Olanda fata de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. "Boicotul este singura arma la indemana noastra", sustine senatorul roman.

"Le spun si eu prietenilor mei ca trebuie sa iesim din starea asta de vesnic carcotasi. E bine sa mai faci din cand in cand haz de necaz, dar din pacate vad o tendinta alarmanta de a lua totul in deradere. Dupa care toti vor 'sa ni se dea'.

Prea mult haz cu sau fara necaz atrofiaza muschii gandirii. Nici nu ma mir ca niste filfizoni si grobieni ca ponta si antonescu (scris cu minuscule - as scrie cu 'micronuscule' daca ar exista asa ceva) prind cu mesajul si limbajul lor de cartier atatia romani in mreje. Boicotul este singura arma la indemana noastra.

Este puternic ridiculizat pentru ca este temut. Ca si reactie este puternic resimtit de originatorul cauzei, de decidentul care a ales sa mearga pe linia asta", scrie Iulian Urban pe blog.

In opinia senatorului democrat-liberal, daca romanii nu ar mai cumpara produsele olandeze aceasta tara, care la randul ei se opune din motive neintemeiate aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, o sa fie sanctionata prin pierderea puterii de decizie, pe plan politic.

Basescu i-a suparat pe olandezi - surpriza "vegetala" pentru europarlamentarii romani

"Informati-va asupra celor mai importante si mai bine vandute produse olandeze si veti afla ca produsele financiare sunt pe prim plan. Pe vremurile astea, o banca asa cum e ING va suferi pierderi puternice daca o campanie de imagine va arata ca Olanda are interesul sa ne mulga cu institutiile ei financiare tinandu-ne in afara Schengen", mai crede senatorul Iulian Urban, explicand pe larg pe blogul sau cum ar trebui mii de romani sa reactioneze la boicotul nejustificat al Olandei la adresa Romaniei.

Diaconescu se va bate in Parlamentul Olandei pentru intrarea Romaniei in Schengen

"In felul asta o sa vada ca in Romania exista oameni care inteleg! (...) Hai sa nu mai pupam atatea funduri si sa aratam ca suntem in stare si de altceva in afara de cersit. (...) Europa trebuie sa stie ca foloasele ce le trag din Romania vin la pachet cu tiganii, cu mana de lucru ieftina, cu pretentii de membru. (...)Deci stimati europeni, Romania nu este numai o vaca de muls. Acceptati asta", incheie Urban.

C.B.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Iulian Urban Schengen, #Iulian Urban boicot Olanda, #Olanda Romania Schengen, #Romania Schengen , #senator