Urban: Sa nu mergem la vot ca "oile cuminti ca asa vrea gasca de lipitori"

Luni, 23 Iulie 2012, ora 22:51
4940 citiri
Urban: Sa nu mergem la vot ca "oile cuminti ca asa vrea gasca de lipitori"
Foto: Arhiva

Intr-o postare denumita "Eu refuz sa legitimez o farsa a mafiotilor" pe pagina sa de Facebook, senatorul Iulian Urban sustine ca nu are niciun motiv sa mearga la referendumul de pe 29 iulie si le cere cetatenilor sa nu vina la vot "ca oile cuminti ca asa vrea o gasca de mafioti si lipitori".

Urban explica pe Facebook ca la referendumul din 2007 romanii au cerut Parlament unicameral cu maximum 300 de parlamentari si critica faptul ca "nu a auzit pe nimeni de la USL sa fie favorabil acestei decizii", iar acum Uniunea are nevoie de popor pentru validarea pragului de 50% + 1 dintre alegatori.

"Inainte de spune 'DA!' sau 'NU' sau de a decide a merge la aceasta farsa/minciuna, denumita RE-FE-REN-DUM, puneti-va intrebarea: 'De ce decizia alegatorilor, de la ultimul Referendum, la care s-a decis micsorarea numarului de parlamentari la 300, nu s-a pus in aplicare?'. Atunci oamenii au spus 'DA' reducerii numarului de lipitori din Parlament. De ce nu o pun in aplicare?

Nu am auzit pe nimeni la de la USL sa fie favorabil acestei decizii, iar acum trebuie sa mergem pentru a le da girul demiterii presedintelui? Suntem buni doar pentru a iesi la numar, pentru a face parte din 50%+1? Am facut parte din 50%+1 atunci cand am decis reducerea numarului de parlamentari la maxim 300. S-a tinut cont de votul meu? Raspuns: NU!", sustine Urban pe pagina sa de socializare.

Senatorul independent, afiliat democrat-liberalilor, considera ca situatia politica din ultima perioada "este un circ penibil" si critica "marea asta de spalare a creierului si constiintei via Antene", facand referire la emisiunile de sustinere ale Trustului Intact pentru USL.

"Este un circ penibil. Vreti sa luati parte la asa ceva? In vreme ce pe noi ne atata unii impotriva altora, in vreme ce in tara asta nu se mai produce nimic, in vreme ce este incurajata lenea, necinstea, hotia, ei fac averi, privatizeaza, vand, iau spagi, se imbogatesc si ne rad in nas", mai puncteaza Urban.

"Si in toata marea asta de spalare a creierului si constiintei natiunii via Antene (Trustul Intact, n.red.) noi ce sa facem? Sa venim ca oile cuminti la vot ca asa vrea o gasca de mafioti si lipitori? Si daca mai au chef sa faca o suspendare in august si una in septembrie noi iar sa venim ca asa vor ei?", mai scrie el.

Urban sustine ca in aceasta perioada destabilizarea leului a fost posibila "ca asa vrea gasca asta de mafioti" si mentioneaza ca actuala putere isi doreste "sa puna mana pe Justitie" deoarece le "ajunsese funia la par si incepusera sa simta hotii sorocul aproape".

"Mangafale, golani, nesimtiti hotarasc soarta tarii, iar noi exact ca oile care am devenit in aceste zile, platim efectele destabilizarii leului cu cca 6% in fiecare zi, ne cresc ratele la banci ca asa vrea gasca asta de mafioti. Ajunsese funia la par si incepusera sa simta hotii sorocul aproape, de asta au destabilizat tara, de asta vor sa puna mana pe justitie. Asta ar insemna in total un an pierdut de catre Romania si consecintele vor fi dezastruoase!", mai sustine el.

"Nu va duceti la referendumul asta!", conchide Urban.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Iulian Urban referendum Basescu, #Iulian Urban boicot refererendum Basescu , #senator