Urban: Senatorii Puterii sunt de vina pentru scoaterea Legii Asistentei Sociale

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 19:50
1252 citiri
Urban: Senatorii Puterii sunt de vina pentru scoaterea Legii Asistentei Sociale

Senatorul PDL, Iulian Urban, isi critica colegii parlamentari din coalitia de guvernare, despre care spune ca sunt de vina pentru scoaterea Legii Asistentei Sociale de pe ordinea de zi, pentru ca si-au facut un obicei din "a veni la sedintele de plen cand si daca au chef".

"Jocurile politicianiste ale senatorilor PSD si PNL pun in pericol credibilitatea Romaniei in fata finantatorilor internationali, a sustinut miercuri, intr-o conferinta de presa, ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, referindu-se la votul din Parlament pentru amanarea proiectului Legii asistentei sociale.

Ce nu a spus dl. Lazaroiu fiind elegant, este faptul ca NU senatorii PSD sau PNL sunt de vina exclusiv pentru scoaterea Legii Asistentei Sociale de pe ordinea de zi. Senatorii USL voteaza contra a absolut tot ce vine de la Guvern. Nici o scuza nu se poate atribui insa senatorilor PDL/UNPR/UDMR care si-au facut un obicei din a veni la sedintele de Plen cand si daca au chef", scrie Iulian Urban pe blogul personal.

Senatorul democrat liberal anunta ca niciodata numarul total al senatorilor "Puterii" nu trece de patruzeci si ceva.

"Ba chiar vreo doi asa-zisi senatori care "sustin" Guvernul cred ca si-au propus sa bata recordul negativ al lui Crin Antonescu pentru ca ii vedem la fel de rar ca pe distinsul senator liberal. Desi se lauda oficial ca exista 70 de voturi ale senatorilor Puterii si 67 ale celor din Opozitie, in realitate conducerea partidului ar trebui sa vada ca la vot, niciodata numarul total al senatorilor "puterii" nu trece de patruzeci si ceva....Lucru absolut inadmisibil", mai noteaza senatorul.

Iulian Urban sustine ca la votul pe Legea Asistentei Sociale, lipseau jumatate din senatorii UDMR, jumatate din cei UNPR si jumatate din cei ai PDL

"Unde umbla? nu se stie...contracte, cafele, combinatii...treaba lor. Insa astept si eu sa vad daca unii ganditori din partid, gen Cristian Preda care spunea ca eu trebuia sa fiu dat afara din partid in suturi pentru ca am jignit multiculturalismul european, ce solutii are fata de chiulangii care prin absenta lor fac ca proiecte majore ale Guvernului sa fie ingropate in Senat de o Opozitie care stie si poate sa isi mobilizeze senatorii la vot. La votul pe Legea Asistentei Sociale, lipseau jumatate din senatorii UDMR, jumatate din cei UNPR si jumatate din cei ai PDL. Se poate lua lista de vot sa se vada exact", conchide Urban.

Lazaroiu acuza Opozitia pe Legea asistentei: Pune in pericol credibilitatea Romaniei

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a acuzat Opozitia, miercuri, pentru blocarea Legii asistentei sociale in Senat, spunand ca astfel se pune in pericol credibilitatea internationala a Romaniei, intrucat ne-am angajat fata de Comisia Europeana, FMI si Banca Mondiala sa o adoptam pana la sfarsitul lunii septembrie.

Citeste si:
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, Adrian Streinu-Cercel, a făcut duminică, 5 decembrie, un apel la populație să respecte măsurile de bază pentru a preveni răspândirea...