Urban: Prin plecarile din PD-L se elimina baietii agatati de ciolan

Joi, 03 Iunie 2010, ora 16:03
1909 citiri

Senatorul PD-L Iulian Urban spune ca unii colegi ai sai pleaca "pentru ciolan" in opozitie, fenomen pe care l-a numit "ciolaniada", marturisind ca prefera ca partidul din care face parte sa ajunga la 12 sau 15% in Parlament decat sa se lupte sa pastreze "ciorditorii si traficantii de influenta".

"Vad ca unii se inghesuie sa publice liste cu senatori sau deputati PDL care sunt pe punct de plecare din partid. Se ridica statui unor parlamentari care pleaca din PDL, dar care nu sunt cu nimic mai breji decat baietii din partid infipti bine in punga banului public, fie direct prin prin neamuri, parinti, copii, soacre, gineri, amante, surori de amante, etc....", scrie Urban pe blogul sau, intr-o postare intitulata "Daciada ceausista nu a murit; s-a transformat in Ciolaniada politica actuala. Tot o intrecere socialista".

Senatorul opineaza ca adevaratul motiv de plecare din PDLal unor parlamentari este obtinerea unei "halci", in conditiile in care in PDL respectivii nu au gasit prea multa deschidere.

"Desi oficial vezi cate un parlamentar PDL care moare de grija bugetarilor sau pensionarilor, de fapt, in particular acestia sunt cei care de multe de ori, de luni de zile urla ca lor nu li s-a dat o halca mai generoasa de catre colegii din Guvern care au cutitul bucatelor, sau mai grav - in opinia lor - nu au primit nimic. Ce fac ei? Se duc la tabara ingerasilor din Opozitia PSD-PNL si le spun asa << Eu am un vot si mai am cativa ciolaniarzi pe care-i pot aduce cu subsemnatu'; imi dati voi acces la contracte cu statul sau imi dati voi mai mult decat mi-au dat fostii tovarasi de ciordeala din PDL? >>

Ingerasii din Opozitie ce fac?

Accepta oferta promotionala a disidentului pedelist, pentru ca si ei sunt inscrisi in cursa de a ajunge la guvernare intru gloria Ciolaniadei. Sigur ca iti dam noi ce nu ti-au dat ai tai; noi stim sa apreciem valoarea fiecarui vot, iar in tara asta mai este atat de mult de furat si atata munca a boilor de exploatat inca ajunge si pentru noi si pentru tine... raspunde ingerasul pesedist sau penelist cu care discuta disidentul", scrie senatorul PD-L.

El spune ca prin plecarile din PD-L "se elimina baietii agatati de ciolan". "Mai sunt si unii care inca rezista si nu se cardasesc cu omologii lor din categoria lipitori la banul public din PSD sau PNL pentru ca inca nu au terminat de supt de la ugerul tarii; cand vor fi deconectati, vor fi eliminati urgent, iar acest proces de scoatere a cancerului din PDL este la fel de binevenit precum eliminarea cancerului ce a cuprins si capusat sistemul bugetar", arata Urban.

Senatorul PDL spune ca ar prefera ca partidul din care face parte sa ajunga la 12 sau 15% in Parlament decat sa se lupte sa pastreze "ciorditorii si traficantii de influenta". "Sincer in acest moment imi doresc un PDL redus la 15 % din obezitatea morala actuala, cu conditia ca acesti 12 % sa fie oameni de calitate, fermi in sustinerea unor masuri dure anticriza, dispusi sa taie in carne vie, cu orice cost. (...)

Adica prefer ca PD-L sa ajunga un fel de cei trei sute de spartani ai lui Leonidas decat sa se lupte sa pastreze in partid toti ciorditorii, traficantii de influenta si nesimtitii. Chiar daca inseamna acest lucru sa ne reducem dimensiunile la 12 %!

Daca calculam ca de abia au inceput dezertarile din PD-L in competitia Ciolaniada, si cred ca suntem abia la 99,99 % din campania de slabire si eliminare a grasimilor si cancerului, astept cu incredere ca si ceilalti pana la vreo 12 % sa plece!

Si vorba aia, sunt multi care tin inca strans ugerul banului public, insa sper cu incredere sa ajunga rapid langa tovarasii de la PSD si PNL. Traiasca Ciordeala. Mai raman mereu cativa oameni de treaba sa stinga lumina! Sau dimpotriva...sa o aprinda!", scrie Urban.

Citeste si:
Kelemen Hunor neagă scandalul din coaliție și spune că Iohannis „a vrut să ştie care sunt priorităţile pentru perioada următoare”
Kelemen Hunor neagă scandalul din coaliție și spune că Iohannis „a vrut să ştie care sunt priorităţile pentru perioada următoare”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că reprezentanţii partidelor din coaliţie nu s-au "certat", însă au întâlniri dese pentru a discuta pe teme de actualitate. În ceea ce...
Scandal în USR după ce 700 de membri s-au plâns că nu au putut vota la alegerile pentru filiala din diaspora. Schimb de replici între Ghinea și Ramona Strugariu
Scandal în USR după ce 700 de membri s-au plâns că nu au putut vota la alegerile pentru filiala din diaspora. Schimb de replici între Ghinea și Ramona Strugariu
Alegerile pentru noul birou de conducere a USR Diaspora au stârnit un nou scandal după ce aproximativ 700 de membri s-au plâns că nu pot vota, iar Biroul Național (BN) al partidului a refuzat...