Exclusiv: CFR nu renunta la titlu! Muresan: Credem in sansa noastra

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 15:20
1752 citiri
Exclusiv: CFR nu renunta la titlu! Muresan: Credem in sansa noastra

Iuliu Muresan, presedintele campioanei Romaniei, CFR Cluj, a prefatat startul returului in Liga I.

Oficialul echipei din Gruia s-a declarat multumit de pregatirea din aceasta iarna, dar considera ca prima etapa va fi dificila din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

"Sunt multumit de pregatirea echipei, dar sunt nemultumit de vreme. E bine totusi ca nu se amana startul pentru ca ar fi fost foarte greu sa recuperam. Noi suntem dezavantajati pentru ca suntem o echipa mai tehnica. In astfel de conditii, asemenea calitati sunt anulate din start.", a declarat Iulian Muresan pentru Ziare.com.

Chiar daca "feroviarii" mai au doar trei atacanti in lot, presedintele ardelenilor este convins ca tehnicianul Alin Minteuan nu va intampina probleme in compartimentul ofensiv.

"Nu cred ca vor fi probleme, in meciurile amicale am dat peste 30 de goluri. Nu cred ca suntem descoperiti si l-am adus si pe Kapetanos sa suplineasca jucatorii vanduti in iarna. L-am pastrat pe Bud, il putem folosi si pe Batin.", a mai spus oficialul.

"Luptam pentru sansa noastra!"

Iuliu Muresan a dezvaluit ca actuala campioana a Romaniei nu a renuntat la ideea castigarii unui nou titlu si a spus ca primele 5 etape vor fi decisive din acest punct de vedere.

"E foarte greu mai ales ca a inceput Otelul cu o victorie la masa verde. Aceasta decizie ne-a taiat elanul, dar teoretic putem lua titlul si vom lupta pentru sansa noastra. Credem in continuare in sansa noastra. Depinde de inceputul de campionat, dupa primele 4-5 etape putem spune cu certitudine daca mai avem sanse sau nu. Sa vedem si cum se descurca celelalte echipe.", a adaugat presedintele din Gruia.

Conducatorul "visiniilor" a comentat si verdictul dat de LPF pentru partida Pandurii - Otelul, castigata la masa verde de liderul Ligii I.

"Nu vreau sa comentez pentru ca nu stiu exact despre ce este vorba. Daca Pandurii nu are bani si nu-si plateste datoria va ramane fara licenta si va fi retrogradata. Daca vor plati inainte de meciul cu Dinamo se va ridica un mare semn de intrebare.", a incheiat Iuliu Muresan.

Dupa 18 etape, CFR Cluj ocupa pozitia a 8-a in clasamentul Ligii I, aflandu-se la 15 puncte in urma liderului Otelul Galati, avand insa un meci mai putin disputat.

In cadrul etapei a 19-a, prima a returului, CFR Cluj se va deplasa la Buzau, pentru a intalni formatia Victoria Branesti, clasata pe locul 15 in ierarhia primului esalon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
#Iuliu Muresan, #CFR Cluj, #lupta titlu Liga I , #CFR Cluj