Muresan: Valoarea Rapidului se va vedea la meciul cu CFR

Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 22:18
884 citiri
Muresan: Valoarea Rapidului se va vedea la meciul cu CFR

Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, considera partida cu liderul Ligii I, Rapid Bucuresti, una de importanta maxima.

"Meciul cu Rapid va fi foarte important. O infringere ar insemna o mare dezamagire pentru noi pentru ca orice meci ne propunem sa-l castigam. Ne-am indeparta de primele locuri, si cred eu ca acum campionatul e foarte strans.

Anul acesta jumatate din echipele din campionat se bat la primele locuri si suntem tinute in top la cateva puncte. Campionatul este foarte strins fata de anii trecuti, si din punctul meu de vedere arata ca este un campionat foarte cinstit.

Sint echipe de valori apropiate si valorile au crescut. Rapidul este o echipa in forma, au prins un culoar foarte bun, au facut meciuri bune, unde au marcat foarte multe goluri, chiar daca au avut partide mai usoare. Ei dau de greu abia de la meciul cu noi. Au patru meciuri grele, se va vedea valoarea Rapidului dupa meciul cu noi si restul echipelor. Daca vor ramine la forma de acum o sa fie un adevarat pericol pentru toata lumea!", a spus Iuliu Muresan pentru Gazeta Sporturilor.

Partida Rapid Bucuresti - CFR Cluj se va disputa in etapa a X-a a Ligii I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Iuliu Muresan, #CFR Cluj, #Rapid Bucuresti , #CFR Cluj