Catalin Ivan: Ne-am amuzat cand Dragnea a suspendat o sedinta ca sa vada Suleiman Magnificul. Indiferenta ne costa

21 Ianuarie 2018 - Catalin Ivan: Ne-am amuzat cand Dragnea a suspendat o sedinta ca sa vada Suleiman Magnificul. Indiferenta ne costa

Europarlamentarul Catalin Ivan a transmis pe Internet un mesaj critic la adresa sa si a colegilor din PSD, sustinand ca din cauza lor Liviu Dragnea a ajuns sa aiba prea multa putere.

Ivan Dragnea Suleyman Magnificul

Top 3 știri din presa centrală

În vârstă de 106 ani, artista Apo Whang-Od este cea mai în vârstă persoană care a apărut pe coperta Vogue
Revista Vogue Filipine o prezintă pe coperta ediţiei de aprilie pe Apo Whang-Od, artistă în tatuaj manual, în vârstă de 106 de ani. Aceasta...

Șiruri de camioane stau și 8 ore la mai multe punctele de trecere a frontierei din România. Cel mai mult se așteaptă în vama Negru Vodă
Camioanele aşteaptă, sâmbătă, sute de minute pentru intrarea sau ieşirea din ţară în multe dintre punctele de trecere a frontierei. Pe...

Stupoare la Românii au talent. Bărbatul care a avut aproape 900 de femei: ”Am ajuns să le cunosc foarte bine, spre rușinea mea”
Radu Iordache, în vârstă de 87 de ani, este unul dintre protagoniștii sezonului 13 din emisiunea ”Românii au talent”. „Mă numesc...
  1. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  2. Persoanele care vor fi scutite de impozit. Klaus Iohannis a promulgat legea
  3. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  4. Sandu Cocoșatu, în lacrimi la Chefi la Cuțite: ”Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!” VIDEO
  5. Reacțiile românilor după ce au aflat cât au de plătit energia electrică: "Dacă dădeam la toată strada curent și nu venea atât. Aș vrea să merg în Instanță"
  6. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  7. 13 mărci de ulei de măsline, implicate într-o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. Unde au fost vândute
  8. Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"
  9. Șofer exasperat de problemele pe care le are cu mașina nouă încă de când a cumpărat-o: "Garanție încă am la ea. Ce doamne iartă-mă poate să aibă, că o iau razna"
  10. Greșelile comune în amenajarea apartamentului care îl fac să pară "ieftin": "Confortul este important, dar nu trebuie să renunțați la estetică"