Reacția fiicei lui Donald Trump, Ivanka, față de inculparea și posibila arestare a tatălui său

Autor: N.G.
Vineri, 31 Martie 2023, ora 22:34
2956 citiri
Reacția fiicei lui Donald Trump, Ivanka, față de inculparea și posibila arestare a tatălui său
Ivanka, fiica lui Donald Trump FOTO Hepta

Ivanka Trump și-a exprimat, vineri, recunoștința față de oamenii ”din întregul spectru politic care și-au exprimat sprijinul și îngrijorarea” față de inculparea tatălui său, fostul președinte Donald Trump.

"Îmi iubesc tatăl și îmi iubesc țara. Astăzi, sunt îndurerată pentru amândoi. Apreciez vocile din întregul spectru politic care își exprimă sprijinul și îngrijorarea", a postat ea pe Instagram, potrivit CNN. Ivanka Trump a fost consilier principal în timpul președinției lui Donald Trump.

Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, a calificat acuzația drept "îngrijorătoare" în timpul unei apariții la Summitul Priorității al Institutului FII, care a avut loc vineri la Miami Beach.

Cred că ceea ce a fost anunțat aseară a fost, de asemenea, foarte inedit. Și, ca american, este foarte îngrijorător pentru mine să văd că liderul partidului de opoziție este pus sub acuzare”, a spus Kushner, potrivit unei înregistrări video postate de Bloomberg News.

”Și cred că acest lucru arată, evident, teama pe care democrații o au față de Trump și puterea politică pe care o are. A fost greu să-i vedem pe adversarii lui din punct de vedere politic cum continuă să încalce orice normă în ultimii ani pentru a încerca să - să încerce să-l prindă, și știți că i-am văzut cum l-au acuzat de complicitate cu Rusia, i-am văzut cum l-au pus sub acuzare, i-am văzut cum i-au percheziționat casa”, a continuat Kushner.

Kushner, care a lucrat la Casa Albă în timpul administrației Trump, a adăugat că ”ceea ce voi spune este că am fost alături de el în timpul multora dintre aceste cazuri, iar acest lucru nu a făcut decât să îl facă mai puternic - iar hotărârea sa de a face față marilor provocări, de a lupta pentru schimbare, de a lupta pentru poporul american, nu a făcut decât să devină mai puternică”.

#Ivanka Trump, #Donald Trump, #inculpare trump , #Ivanka Trump