Ce presupune boala rară de care suferă Jade, din cauza căreia Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar

Marti, 29 Martie 2022, ora 11:40
5231 citiri
Ce presupune boala rară de care suferă Jade, din cauza căreia Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar
Jada Smith FOTO facebook

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock chiar pe scena unde au fost decernate premiile Oscar.

Altercaţia a avut loc atunci când Rock a urcat pe scenă pentru a înmâna premiul pentru cel mai bun documentar şi a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith care este într-o continuare a filmului „G.I. Jane”.

Pinkett Smith a fost deschisă cu privire la faptul că are alopecie, care provoacă căderea părului. Smith a alergat apoi pe scenă, l-a pălmuit pe Rock şi s-a întors repede la locul lui. „Ţine numele soţiei mele departe de gura ta nenorocită!”, i-a strigat Smith odată ce s-a aşezat.

„Multă lume m-a întrebat de ce port în ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult să vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia până la urmă să-l abordez. M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică”, a povestit ea vizibil afectată. Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe’’, a mărturisit Jada la momentul respectiv.

Conform unui studiu publicat de publicația lunară americană International Journal of Dermatology, 11% din femeile afroamericane sunt afectate de căderea părului în comparație cu 5% dintre femeile caucaziene. Această cădere extensivă a părului la femeile afroamericane este mai degrabă mecanică decât fiziologică. Părul creț este adesea supus împletirii și aplicării extensiilor. Această tragere repetată a firului de păr are un impact direct asupra bulbului foliculului pilos, care devine deteriorat și în final cade. Produsele chimice folosite în loțiuni de păr fac ca părul afro-texturat să devină fragil, ceea ce uneori duce la o cădere semnificativă a părului la femei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
#Jada Smith, #probleme, #alopecie, #chelie, #bataie, #chris rock , #stiri vedete