Momentul în care un bărbat jefuiește o sală de jocuri. A plecat cu 8.700 de lei VIDEO

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 14:23
1957 citiri
Momentul în care un bărbat jefuiește o sală de jocuri. A plecat cu 8.700 de lei VIDEO
Jaful a fost înregistrat pe camerele de supraveghere FOTO: captură video / Youtube/Ora de Sibiu

Un bărbat de 29 de ani este autorul unui jaf comis la o sală de jocuri din municipiul Deva, județul Hunedoara. Toată acțiunea a fost înregistrată pe camerele de supraveghere.

Tânărul a intrat mascat și înarmat cu un cuțit într-o sală de jocuri din oraș și a obligat-o pe angajată să îi dea toți banii din încasări, scrie Ora de Sibiu.

De fapt la jaf au participat doi bărbați. Unul din Cristian, în vârstă de 29 de ani, și altul din Șelimbăr, în vârstă de 33 de ani.

Cei doi au pus la cale un plan prin care să fure toți banii dintr-o sală de jocuri din Deva. Bărbatul din Șelimbăr a intrat mai întâi să verifice locația și să se asigure că nu sunt clienți înăuntru, apoi tânărul din Cristian a intrat și el, mascat și înarmat, obligând-o pe angajată să îi dea toate încasările. Cei doi au reușit să plece cu 8.700 de lei.

„Polițiștii au stabilit că, în cursul nopții de 22 spre 23 ianuarie 2023, tânărul de 29 de ani, având fața acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva și a amenințat-o cu un cuțit pe angajata sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei, bani proveniți din încasări. Anterior, complicele lui, a fost în sala de jocuri și s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acționat”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

Cei doi au fost duși la audieri și reținuți. Ei urmează să ajungă azi în fața magistraților care vor decide o măsură preventivă.

#jaf sala jocuri, #Sibiu, #hoti prinsi politie , #jaf
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Brusli si Mondialu au dat o spargere