Jandarm găsit mort în garaj, cu gâtul tăiat. Parchetul Militar a preluat ancheta

Luni, 16 Ianuarie 2023, ora 15:37
3658 citiri
Jandarm găsit mort în garaj, cu gâtul tăiat. Parchetul Militar a preluat ancheta
Polițiștii constănțeni s-au deplasat la fața locului pentru verificări FOTO Unsplash

Un jandarm constănţean a fost găsit mort, luni, într-o anexă a locuinţei sale, el având o tăietură în zona gâtului. Parchetul Militar a preluat cercetările în acest caz. Cel mai probabil bărbatul s-a sinucis.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că a fost solicitat să intervină, luni, în jurul prânzului, în localitatea Lumina, iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean Constanţa.

“La locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin în stop cardiorespirator. Imediat s-a început executarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul victimei”, a transmis ISU Dobrogea.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a afirmat că bărbatul avea o plagă tăiată în zona gâtului.

“Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, ar fi fost găsit inconştient, într-o anexă a locuinţei sale din comuna Lumina. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina. Acesta a fost găsit decedat, în garajul locuinţei sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului”, a menţionat IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări, care au loc sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanţa de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

Bărbatul lucra ca jandarm în cadrul Grupării Mobile Constanţa. Varianta pe care anchetatorii o iau în calcul este cea a sinuciderii.

#jandarm mort, #gat taiat , #eveniment