Cum a reacționat vedeta internațională căreia un regizor de film i-a făcut propuneri indecente

Joi, 18 Mai 2023, ora 18:10
5266 citiri
Cum a reacționat vedeta internațională căreia un regizor de film i-a făcut propuneri indecente
Jane Fonda a dezvaluit un episod bizar din cariera ei FOTo facebook

Jane Fonda a dezvăluit, într-un episod recent din „Watch What Happens Live”, că regizorul francez René Clément i-a cerut să se culce cu el în timpul realizării thriller-ului lor din 1964 „Joy House”. Fonda a jucat în film alături de Alain Delon şi Lola Albright, scrie Variety.

Gazda „Watch What Happens Live” Andy Cohen i-a cerut lui Fonda să numească „un bărbat de la Hollywood care a încercat să te agaţă după ce l-ai refuzat”. Actriţa premiată cu Oscar a răspuns: „Regizorul francez René Clément”.

Fonda a explicat: „Ei bine, a vrut să se culce cu mine pentru că a spus că personajul trebuie să aibă un orgasm în film şi că trebuie să vadă cum sunt orgasmele mele. A spus-o în franceză şi m-am prefăcut că nu înţeleg".

„Am poveşti pentru tine, puştiule, dar nu avem timp”, a mai spus Fonda.

Clément avea 51 de ani la momentul producţiei, în timp ce Fonda avea 27. Clément a fost unul dintre cei mai prolifici regizori de film din Franţa în anii 1950 şi 1960, câştigând cinci premii la Festivalul de Film de la Cannes în timpul carierei sale. A murit în 1996, la vârsta de 82 de ani. „Joy House”, susţinut de MGM, a prezentat-o ​​pe Fonda ca o femeie care se îndrăgosteşte de un escroc care fuge de gangsterii americani.

Dezvăluirea actriţei vine pe fondul criticilor continue împotriva industriei filmului francez pentru perpetuarea abuzurilor. Actriţa din „Portret of a Lady on Fire” Adele Haenel a publicat luna aceasta o scrisoare deschisă în care a anunţat că părăseşte sectorul. Ea a criticat Festivalul de Film de la Cannes pentru că este „gata să facă orice pentru a-şi apăra şefii violatori”, amintind de regizori precum Roman Polanski şi Gerard Depardieu care sunt acuzaţi de viol.

Delegatul general al Festivalului de Film de la Cannes, Theirry Fremaux, a respins afirmaţia lui Haenel, spunând jurnaliştilor: „Ea nu a crezut asta când a venit la Cannes să-şi prezinte filmele decât dacă nu suferă de o disonanţă cognitivă”. El a adăugat: „Dar dacă aţi crede că este un festival pentru violatori, nu aţi fi aici să mă asculţaţi, nici să vă plângeţi că nu găsiţi locuri pentru a intra la proiecţii”.

Fonda se află în prezent în turneul de promovare pentru filmul „Book Club: The Next Chapter”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
Simona Halep și lipsa ciudată de reacție. Ce-a preferat să facă fosta lideră mondială FOTO
Simona Halep și lipsa ciudată de reacție. Ce-a preferat să facă fosta lideră mondială FOTO
Simona Halep a ratat meciul pe care echipa României l-a susținut la finalul săptămânii trecute cu Ucraina, în competiţia Billie Jean King Cup. Tricolorele s-au calificat miraculos la turneul...
#Jane Fonda, #orgasm, #regizor, #cerere, #reactie, #cariera , #stiri internationale