Jean Constantin a murit - reactii ale actorilor

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 17:38
9784 citiri
Jean Constantin a murit - reactii ale actorilor

Vestea mortii marelui actorul Jean Constantin a lovit fara mila toti artistii din tara.

"A fost un om plin de haz. Plin de farmec. Farmecul care il avea in film si pe scena, il avea si in viata de toate zilele. Multi actori au farmec in viata de toate zilele si nu au pe scena. El il avea si pe scena si in viata. Era bun cu toti colegii, nu invidia pe nimeni, nu tragea pentru el. Nu se ducea sa ceara roluri", a declarat, pentru Ziare.com Anca Bandea, sotia lui Iurie Darie.

Florin Calinescu, care abia mai putea vorbi, este un alt artist pe care aceasta veste l-a lovit pe neasteptate. "Cea mai frumoasa amintire este ca a fost atata vreme printre noi", ne-a declarat acesta.

Vladimir Gaitan s-a declarat socat de aceasta veste si vorbeste despre Jean Constantin ca despre un erou. "La cat a muncit si cate filme a facut, Jean Constantin a fost un erou", a declarat Vladimir Gaitan, la Antena 3.

Jean Constantin a murit

"Sunt actori pe care desi Dumnezeu ii cheama dincolo, ai impresia ca nu ar fi trebuit. Jean a fost unul dintre acestia. Cuvintele sunt inutile in asemenea momente", este de parere o alta actrita mare, Tamara Buciuceanu Botez.

Maria Dragomiroiu spune ca pentru ea aceasta veste a fost un adevarat soc. "Este un soc pentru mine, pentru ca o mare parte a vietii mele artistice mi-am petrecut-o langa marele Jean Constantin. A fost un om extraordinar", a spus cantareata.

"Era Jean. Nu se pot concepe zeci de ani din viata noastra fara Jean. Este acolo la fiecare dintre noi. A mai avut atacuri cardiace, stiam. Am filmat cu el in Poker, era toamna, frig si eram surprins ca era mai vioi decat mine. Din pacate, boala vine ca ciocanul. (... ) Din fericire, ne-a ramas Jean in pelicule, in memorie. Asta e, ramanem cu ce avem in suflet si in minte despre el", spune cu durere in suflet Mircea Diaconu.

Alexandru Arsinel a declarat ca Jean Constantin face parte din categoria oamenilor iubiti de toti romanii. "A facut roluri memorabile in zeci de filme, era personajul iubit si asteptat de toti spectatorii, era actorul care intr-un fel sau altul ii reprezenta", a mentionat actorul.

"A fost un actor minunat, special. Sper sa fie linistit si cu sufletul impacat", a spus Ileana Stana Ionescu.

"Nu vom mai avea altul ca el", a declarat, printre lacrimi, Sebastian Papaiani.

Actorul Emil Hossu spune despre marele actor ca a fost un om care impartasea bucuria de a trai, iar moartea sa este o mare pierdere pentru lumea artistica si pentru publicul spectator. "Publicul este singurul care va hotari cat de mare este aceasta pierdere. S-a dus Dinica, s-a dus Iordache, s-a dus si Jean...", a declarat, pentru NewsIn, Hossu.

Andreea Ghinea si Anca Bundaru

Citeste si:
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine...