Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

"Lordul" Jean Padureanu vorbeste despre blaturile din Liga 1

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 18:27
2072 citiri
"Lordul" Jean Padureanu vorbeste despre blaturile din Liga 1

"Lordul" Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita, a vorbit despre celebra "Cooperativa" si despre blaturile din Liga 1.

Seful de la Bistrita spune ca, pe vremea "Cooperativei", exista mai multa onoare, in timp ce acum banul dicteaza regulile aranjamentelor.

"E o vrajeala asta cu parintele Cooperativei. Eu nu fug de raspundere, dar s-au inflorit multe despre mine. Sunt povesti deja. O parte din presa atunci cand nu mai are subiecte ma gaseste pe mine si inventeaza. Domnule, Cooperativa a fost facuta inainte de 1989, iar odata cu trecerea timpului si-a pierdut din putere. Oricum, va spun sincer, Cooperativa de atunci era mai curata decat ce este acum in fotbal. Atunci, onoarea era cuvant de ordine. Acum, banii le-au luat multora mintile. Banul e ochiul dracului. Iar despre blaturi, nu inteleg la ce va referiti", a spus Padureanu in Puterea.

Jean Padureanu marturiseste ca Bistrita a facut aranjamente si in ultimii ani, totul oprindu-se abia dupa numirea lui Nelutu Sabau in functia de antrenor principal.

"Inainte sa vina Sabau s-au mai facut. In sensul ca eu bat acasa cu Suceava si pierd in deplasare, asa da. Am dat un exemplu, nu ca asta ar fi echipa. Au fost doua-trei. Dar dupa ce a venit Sabau la echipa, nu s-a mai intamplat nimic. Suntem curati ca lacrima. Iar acum nici nu cred ca se mai fac blaturi, insa daca vine cineva cu bani multi, e posibil. Cert e ca noi nu suntem implicati in nici unul", a mai spus presedintele Bistritei.

Jean Padureanu a incheiat anuntand ca nu se retrage din fotbal, in ciuda varstei inaintate.

"Sa ma retrag din fotbal? Poate doar daca plec in alta lume. Spre dezamagirea unora, nu ma voi retrage. Raman aici mereu la Gloria, este microbul meu. Clubul la care tin foarte mult si unde cred eu ca am avut o contributie destul de importanta in tot acest timp."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Jean Padureanu blaturi Liga 1, #Padureanu Gloria Bistrita, #Cooperativa Liga 1 , #Gloria Bistrita