Regina filmelor pentru adulți suferă de o boală rară: "A vomitat câteva săptămâni și nu mai putea merge"

Joi, 23 Martie 2023, ora 06:56
5748 citiri
Regina filmelor pentru adulți suferă de o boală rară: "A vomitat câteva săptămâni și nu mai putea merge"
Jenna Jameson se tratează de un sindrom rar întâlnit FOTO Facebook

Viața vedetelor nu este întotdeauna atât de strălucitoare cum pare din spatele scenei. Este și cazul americancei Jenna Jameson, recunoscută ca fiind Regina filmelor pentru adulți, care suferă de o boală rară.

Într-un articol publicat de The Sun, în care scrie că Jenna este mare fan Manchester United, se dezvăluie că actrița nu s-a vindecat încă de o boală neurologică rar întâlnită, numită sindromul Guillain-Barré, și face în continuare tratament.

Aceasta e o polineuropatie inflamatorie acută care este de obicei „rapid progresivă” [și] caracterizată prin slăbiciune musculară. Este considerată autoimună și tratamentul său include imunoglobuline IV, plasmafereză și, în cazuri severe, ventilație mecanică. Se știu puține lucruri despre cauzele bolii Guillain-Barré, dar experții spun că aceasta poate fi declanșată de un virus.

„Nu se simțea prea bine. A tot vomat timp de câteva săptămâni și a mers la spital săptămâna trecută, dar după ce i-a fost făcută o ecografie, medicii au trimis-o acasă. Apoi, când s-a întors acasă, nu se putea ține pe picioare. Nu a putut să meargă nici la baie. Eu trebuia să o ridic și s-o duc în pat. Și apoi, în aproximativ două zile, lucrurile s-au înrăutățit și nu a mai putut merge”, a povestit partenerul actriței anul trecut, când s-a declanșat boala.

În vârstă de 48 de ani, ea a apărut pentru prima dată într-un film erotic în anul 1993 după ce lucrase ca stripteuză și model. De atunci ea a câștigat mai mult de 20 de premii pentru filme pentru adulți și din acest motiv a fost numită Regina Porno.

#Jenna Jameson, #sindrom Guillain Barre, #vomitat, #mers, #boala neurologica, #actrita filme adulti , #stiri internationale