Jennifer Aniston - nasul mirelui ii poate strica "nunta perfecta"

Duminica, 09 Septembrie 2012, ora 10:14
3350 citiri
Jennifer Aniston - nasul mirelui ii poate strica "nunta perfecta"

Dupa ce, in sfarsit, Jennifer Aniston s-a hotarat sa faca marele pas si sa se casatoreasca cu Justin Theroux, cunoscuta actrita este foarte preocupata de organizarea unei nunti fara cusur.

In dorinta sa de perfectiune, aceasta nu se limiteaza numai la detaliile de organizare sau de vestimentatie, ci a ajuns la concluzia ca iubitul sau are nevoie sa fie putin "aranjat" pentru ca perechea lor sa ofere o imagine ireprosabila la acest eveniment, potrivit Celebitchy.com.

Astfel, Jennifer Aniston, 43 de ani, i-a cerut lui Justin Theroux sa treaca pe la medicul chirurg pentru a-i ajusta putin nasul ca acesta sa dea bine in fotografii, a declarat o sursa pentru "The Enquirer".

Actrita din "Friends" a suportat ea insasi doua interventii la nas, o rinoplastie in 1995 si o corectare de deviatie de sept in 2007.

Cererea neobisnuita a viitoarei mirese a lezat insa sentimentele jumatatii sale. Justin Theroux s-a enervat teribil, acuzand-o ca inca este obsedata de imaginea perfecta a fostului sot, Brad Pitt. Actrita a incercat sa se justifice.

"Jenn s-a aparat imediat, declarand ca iubitul sau are nevoie de o asemenea interventie pentru a scapa de sforait", a declarat o sursa din anturajul cuplului. In final, conform aceleiasi surse, conflictul dintre viitorii miri a fost aplanat. Actrita le-a marturisit prietenelor ca nasul lui Justin este "un nas cu caracter" si de-abia astepta sa se casatoreasca cu actorul in varsta de 41 de ani.

Justin Theroux, mai putin cunoscut decat Jennifer Aniston, are nevoie de timp pentru a se obisnui sa fie mereu in centrul atentiei si sa accepte multe dintre "sacrificiile" pe care le face iubita sa pentru imagine.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Jennifer Aniston cearta Justin Theroux, #Jennifer Aniston organizare nunta, #Jennifer Aniston deranjata nas iubit , #Hollywood