Barbatii din viata lui Jennifer Aniston (Galerie Foto)

Luni, 12 Iulie 2010, ora 18:32
7976 citiri
Barbatii din viata lui Jennifer Aniston (Galerie Foto)

Destul de discreta cu viata ei personala - cea mai cunoscuta relatie, concretizata si cu un mariaj, chiar daca nereusit, fiind cea cu Brad Pitt -, Jennifer Aniston se mandreste insa cu un palmares destul de pestrit de fosti iubiti, printre care Adam Duritz (Counting Crows), Tate Donovan, Vince Vaughn sau John Mayer, cea mai recenta "achizitie" fiind Gerard Butler.

Adam Duritz Conform Parade, actrita de 41 de ani a avut o relatie fugara cu solistul trupei Counting Crows, populara in anii '90. Jennifer s-a intalnit cu Adam Duritz in 1995 si imediat ce relatia lor a luat sfarsit, fostul iubit a inceput sa iasa cu colega de platou din Friends Courteney Cox.

Tate Donovan Din 1995 pana in 1998, Aniston a avut o relatie cu actorul Tate Donovan, care a si aparut in 8 episoare din Friends, in 1998. Cei doi au fost chiar si logoditi, chiar daca doar pentru cateva luni.

Paul Rudd Cand filma The Object Of My Affection, in 1998, actrita a avut o relatie cu Paul Rudd, care intrase, pe platoul de filmare, in pielea colegului ei de camera gay.

Brad Pitt Cei doi s-au casatorit in 2000, in cadrul unei ceremonii luxoase in Malibu, relatia lor debutand cu doi ani inainte. Mariajul lor a fost un succes, daca tinem cont ca ambii lucrau la Hollywood si erau cotati ca fiind cei mai frumosi oameni din lume. Cei doi si-au anuntat divortul in 2005, dupa ce Brad a cunoscut-o pe Angelina Jolie.

Vince Vaughn Dupa divortul de Brad Pitt, Aniston a devenit partenera unui alt coleg de platou, Vince Vaughn, cu care a trait o poveste de dragoste timp de un an, surse apropiate cuplului pomenind chiar si de o logodna. In decembrie 2006, cei doi si-au vazut fiecare de drumul sau.

John Mayer Cei doi au fost impreuna timp de 7 luni, pe cand Aniston filma Marley & Me, in 2008, in Miami. Relatia a fost incheiata si din nou reluata, insa in cele din urma cei doi s-au despartit dupa Academy Awards, in 2009.

Bradley Cooper Chiar daca cei doi au negat ca ar avea o aventura, mai ales Bradley, apropiatii actorilor spun ca o relatie a fost intre ei imediat ce a avut loc premiera filmului Management.

Gerard Butler Chiar daca niciunul nu a confirmat relatia, actorii din Bounty au fost vazuti adesea impreuna, in ipostaze romantice, chiar si la plaja, in Los Angeles.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Jennifer Aniston relatii, #Jennifer Aniston barbati, #Jennifer Aniston viata sentimentala, #viata personala Jennifer Aniston , #stiri Jennifer Aniston
Comentarii