Cum a fost cerută în căsătorie Jennifer Lopez de către Ben Affleck: ”Eram în locul meu preferat de pe pământ”

Miercuri, 20 Aprilie 2022, ora 14:28
3735 citiri
Cum a fost cerută în căsătorie Jennifer Lopez de către Ben Affleck: ”Eram în locul meu preferat de pe pământ”
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou, la 20 de ani de la primul eveniment de acest fel, actriţa şi cântăreaţa americană de 52 de ani primind un inel de diamant de culoare verde de la starul de 49 de ani.

Lopez şi Affleck, numiţi "Bennifer", au devenit cel mai comentat cuplu la începutul anilor 2000, o poveste de dragoste marcată de maşinile lor luxoase, un inel de logodnă cu diamante roz de 6.1 carate, de anularea nunţii lor în 2003 şi despărţirea câteva luni mai târziu.

Anul trecut, cei doi şi-au reluat relaţia după ce Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la mijlocul lui aprilie, după patru ani de relaţie.

Lopez s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony, cel de-al treilea ei soţ, la cinci luni după despărţirea ei de Affleck în 2004. Affleck s-a căsătorit în 2005 şi mai târziu a divorţat de actriţa Jennifer Garner.

Jennifer Lopez are doi copii cu Marc Anthony, iar Ben Affleck are trei copii cu Jennifer Garner.

Într-un material filmat postat pe pagina sa oficială din mediul online, Jennifer Lopez a oferit detalii despre modul în care a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck.

„Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ, în baia cu spumă, frumoasa mea dragoste s-a pus într-un genunchi și m-a cerut în căsătorie. M-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, asta se întâmpla din nou”, a explicat Jennifer.

„Am rămas fără cuvinte și el a spus: „Este un da?” Am spus „Da, sigur că e da”. Zâmbeam și lacrimile curgeau pe fața mea, simțindu-mă atât de fericită. Nu era nimic extravagant, dar era cel mai romantic lucru pe care mi l-aș fi putut imagina. Doar o sâmbătă seara liniștită acasă și doi oameni promițând să fie mereu împreună. Doi oameni foarte norocoși, care au avut o a doua șansă la dragostea adevărată", a completat J.Lo.

Eveniment Quarterly Report

Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară. Cine este noua lui soție FOTO
Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară. Cine este noua lui soție FOTO
Ronaldo Nazario (47 de ani) s-a însurat ieri cu Celina Locks, un fotomodel brazilian, de 33 de ani, alături de care trăiește de șapte ani. Brazilianul și-a cerut iubita în căsătorie,...
Actrița din România care s-a măritat a treia oară, la 46 de ani. Imagini de la nuntă FOTO
Actrița din România care s-a măritat a treia oară, la 46 de ani. Imagini de la nuntă FOTO
Sâmbătă, 23 septembrie, actrița Ioana Ginghină s-a căsătorit a treia oară, la vârstă de 46 de ani, devenind soția lui Cristi Pitulice, un bărbat care nu face parte din lumea mondenă....
#Jennifer Lopez, #Ben Affleck, #casatorie , #stiri Jennifer Lopez
Comentarii