Unde se mută Jennifer Lopez și Ben Affleck. Conacul de 60 de milioane de dolari cumpărat în trecut de un miliardar excentric pentru Mariah Carey

Duminica, 05 Iunie 2022, ora 09:28
3400 citiri
Unde se mută Jennifer Lopez și Ben Affleck. Conacul de 60 de milioane de dolari cumpărat în trecut de un miliardar excentric pentru Mariah Carey
Jennifer Lopez și Ben Affleck se vor muta în casa unde a locuit și Mariah Carey FOTO Facebook

Încă dinainte să își anunțe logodna, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au început să își caute locuința perfectă. Deși banii nu au fost o problemă, au căutat mult până să-și găsească o casă potrivită.

Cei doi au anunțat, potrivit OK!Magazine, că și-au găsit căminul perfect, un domeniu de 60 milioane de dolari, prezentat în imagini detaliate de publicația de life-style.

Conacul spectaculos a avut doar proprietari celebri. A aparținut cândva actorului, Danny DeVito, iar din 2018 miliardarului australian James Packer și fostei sale logodnice, celebra Mariah Carey.

Vedere din curtea interioară a conacului cumpărat de cuplul celebru FOTO OK!Magazine

Conacul are 7 dormitoare, un garaj pentru 8 mașini, un teren imens, un salon de înfrumusețare accesibil printr-un lift privat din suita principală, o piscină mare în aer liber, o sală de trabucuri, o cramă și o sală de cinema. Bucătăria este din marmură, cu 2 insule mari.

Cuplul și-a găsit reşedinţa perfectă: spaţioasă şi dotată cu tot ce trebuie, mai ales că au o familie mare. Ben şi Jennifer îşi doresc o reunire a familiilor, iar această proprietate este perfectă, spun ei. Ea aparţine unui miliardar australian.

#Jennifer Lopez, #Ben Affleck, #casa noua, #mutare , #Jennifer Lopez