Jennifer Lopez, la 53 de ani! Au apărut imagini de la ultima ei reclamă la un brand renumit FOTO

Marti, 07 Martie 2023, ora 10:32
3500 citiri
Jennifer Lopez, la 53 de ani! Au apărut imagini de la ultima ei reclamă la un brand renumit FOTO
Jennifer Lopez are 53 de ani FOTO facebook

Jennifer Lopez a demonstrat încă o dată că este într-o formă uimitoare. Actrița și cântăreața în vârstă de 53 de ani și-a surprins milioanele de urmăritori de pe rețelele de socializare cu fotografii din noua sa colaborare cu brandul de lenjerie intimă Intimissimi, în care își etalează silueta spectaculoasă.

Concret, vedeta, ambasadoarea globală a brandului, a postat pe Instagram un carusel cu mai multe imagini în care prezintă noile modele din următoarea colecție. Mai exact, artista pozează în fotografii cu un set de lenjerie intimă de culoare magenta, cu detalii florale brodate în alb.

Așa cum era de așteptat, postarea s-a bucurat de succes. În mai puțin de o oră, noile fotografii ale lui JLo au acumulat peste 150 de mii de like-uri. În plus, există sute de comentarii din partea fanilor artistei care nu au ezitat să o complimenteze.

Un 2023 plin de succes pentru Jennifer Lopez

Suntem deja în luna martie, iar anul 2023 merge bine pentru artista americană. Pe plan profesional, ea continuă să fie copleșită de proiecte, iar în urmă cu câteva săptămâni a avut premiera noului ei film, "An Explosive Wedding", pe Prime Video.

Pe de altă parte, JLo a început anul căsătorită, în sfârșit, cu Ben Affleck, cu care relația ei merge din ce în ce mai bine. De Ziua Îndrăgostiților, cuplul chiar s-a surprins reciproc făcându-și un tatuaj. "Logodnă", a scris ea pe Instagram, alături de mai multe imagini, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

#Jennifer Lopez, #53 ani, #reclama, #costum de baie, #intimissi, #roz , #stiri vedete