Marc Anthony se logodeste: Reactia amara a lui Jennifer Lopez

Duminica, 09 Noiembrie 2014, ora 19:50
7237 citiri
Marc Anthony se logodeste: Reactia amara a lui Jennifer Lopez
Foto: Jennifer Lopez/Facebook

Cantareata Jennifer Lopez, care a divortat in vara de Marc Anthony, a declarat ca este foarte fericita ca fostul sau sot se va logodi cu modelul Shannon De Lima, precizand totodata ca nici ea nu are de gand sa fie singura pentru totdeauna.

Divortul dintre cantaretii Jennifer Lopez si Marc Anthony, care s-au despartit in urma cu aproape trei ani, a fost finalizat in luna iunie a acestui an, informeaza Daily Mail.

Dupa despartirea de Jennifer Lopez, Marc Anthony, in varsta de 46 de ani, a inceput o relatie cu modelul Shannon de Lima, in varsta de 26 de ani. Miercuri, cei doi au anuntat ca s-au logodit si planuiesc sa se casatoreasca in noiembrie, in Republica Dominicana.

La randul sau, cantareata Jennifer Lopez a declarat ca se bucura pentru logodna fostului sau sot.

"Sunt fericita pentru el", a declarat Jennifer Lopez, in varsta de 45 de ani, care se afla in prezent intr-o campanie de promovare a noului sau volum autobiografic "True Love".

De asemenea, Jennifer Lopez a spus ca spera sa gaseasca la randul sau pe cineva special. "Nu am nicio relatie in prezent. Dar situatia aceasta nu va ramane asa pentru totdeauna. Cineva special va veni in viata mea", a spus cantareata.

Inainte de relatia cu Shannon de Lima, Marc Anthony a fost casatorit vreme de sapte ani cu cantareata si actrita Jennifer Lopez, de care s-a despartit in iulie 2011.

Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au casatorit in iunie 2004, in cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizata in cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

Dupa divortul lor, Jennifer Lopez si Marc Anthony impart custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max si Emme, in varsta de sapte ani.

Inainte de casatoria cu Jennifer Lopez, Marc Anthony a fost casatorit din mai 2000 pana in 2004 cu fosta Miss Universe Dayanara Torres, cu care are doi fii - Cristian Anthony, nascut in februarie 2001, si Ryan Anthony, nascut in august 2003. Artistul are si o fiica, Ariana, nascuta in 1994, din relatia cu o politista din New York, Debbie Rosado.

Jennifer Lopez a fost casatorita de trei ori: cu ospatarul cubanez Ojani Noa in perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd in perioada septembrie 2001 - iunie 2002 si cu cantaretul Marc Anthony in perioada iunie 2004 - aprilie 2012.

Vedeta americana a avut relatii si cu alti doi barbati celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy si actorul Ben Affleck. La sfarsitul lunii mai, presa americana a anuntat ca Jennifer Lopez s-a despartit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relatie din octombrie 2011, intrucat acesta ar fi inselat-o cu doi transsexuali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Jennifer Lopez Marc Anthony divort, #JLo reactie Marc Anthony logodna , #Marc Anthony