Nunta extravagantă dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a început cu stângul. Mirii au ajuns de urgență la spital. Care e motivul

Sambata, 20 August 2022, ora 19:23
31570 citiri
Nunta extravagantă dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a început cu stângul. Mirii au ajuns de urgență la spital. Care e motivul
Ben Affleck și Jennifer Lopez

După o poveste de dragoste care a început în urmă cu 21 de ani, cântăreața Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck se vor căsători sâmbătă, 20 august, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Este pentru a doua oară când Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) se află în pragul nunții. La începutul anilor 2000, cei doi au fost logodiți, însă relația lor amoroasă s-a încheiat brusc.

În urmă cu o lună, Jennifer și Ben s-au căsătorit oficial în cadrul unei ceremonii private, la Las Vegas, iar acum au organizat o nuntă extravagantă, care va dura trei zile, în compania apropiaților, prieteni și rude.

Evenimentul programat pe un domeniu exclusivist din statul Georgia a început însă prost pentru J.Lo și Ben Affleck. Astfel, mama actorului a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital după ce a alunecat pe un ponton special, destinat chiar ceremoniei de sâmbătă, rănindu-se la un picior.

În aceste condiții, printre pregătirile de nuntă, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost nevoiți să treacă și pe la spitalul din Savannah unde a fost transportată Christopher Anne Boldt.

Din fericire, mama mirelui se simte bine, accidentul n-a avut urmări grave, iar nunta se poate desfășura normal, conform programării inițiale.

#Jennifer Lopez, #Ben Affleck, #nunta, #accident , #stiri vedete