Cum si-au recapatat vedetele-mamici statutul de sex simbol

Luni, 23 Februarie 2009, ora 10:36
2961 citiri
Cum si-au recapatat vedetele-mamici statutul de sex simbol

La fel ca toate femeile, nici vedetele, obisnuite ale covorului rosu, nu au scapat de cele 12 - 15 sau chiar 20 de kilograme in plus, pe care le-au luat odata cu sarcina.

Fiecare s-a luptat cu ele dupa propria stiinta, dar rezultatul a fost un succes in mai toate cazurile.

Votata de FHM cea mai sexy femeie din lume in 2007, Jessica Alba a recunoscut intr-un interviu pentru Cosmopolitan, editia britanica, ca nu s-a simtit deloc sexy pe timpul sarcinii, asteptand cu nerabdare momentul in care sa poata reveni la masurile care au facut-o celebra.

In timpul sarcinii, Jessica s-a ingrasat peste 12 kilograme, facand o pasiune pentru sucul de citrice. Conform AOL, ea si-a recapatat talia cu ajutorul unui benzi elastice purtate in jutul mijlocului. La opt saptamani dupa ce o nascuse pe Honor Marie, muschii abdomenului erau intacti, de parca Jessica nu trecuse in viata ei peste o sarcina si o nastere.

Despre fotografiile facute pentru Campari, in care presa de specialitate a spus ca sunt de-a dreptul fantastice, sterleta a exclamat: "Oribile!". Actrita s-a antrenat, totusi, sase zile pe saptamana, avand un instructor personal, si a adoptat un regim fara grasimi si cu putini carbohidrati.

Despre Kate Winslet se spune ca era "cat un autobuz" cand era gravida, ea luand peste 22 de kilograme in timpul celor noua luni de sarcina. Pentru a fi din nou in forma, actrita a apelat la "dieta dupa fata", in care un expert ii cerceta chipul pentru a vedea cum tolereaza organismul alimentele.

La doar sase saptamani de cand nascuse, Halle Berry, care si-a pastrat pe timpul sarcinii bunele obiceiuri de a inota si a face yoga, afisa o silueta de invidiat. "De vina" pentru acest rezultat au fost si meciurile de kickboxing, dar si antrenorul personal care a obligat-o sa urce zilnic scari.

Ingerul preferat de la Victoria's Secret, Heidi Klum s-a ingrasat cu peste 20 de kilograme in timpul sarcinii. Asta n-a impiedicat-o ca, la sapte saptamani dupa nastere, sa apara pe podium si sa arate perfect. Si ea s-a antrenat cu un instructor, dar a urmat o dieta care ii permitea sa manance cate putin la fiecare trei ore.

Christina Aguilera si-a afisat cu nonsalanta trupul de femeie gravida intreaga sarcina. La cinci luni distanta de la nastere, cantareata a reusit sa slabeasca cele 20 de kilograme castigate, gratie alaptatului. Au ajutat-o si sedintele de fitness de 90 de minute, de cinci ori pe saptamana.

In tot acest timp, dieta proaspetei mamici a fost bogata in proteine, legume si grau. Ea a recunoscut ca o zi pe saptamana trisa.

La doar o luna de cand devenise mamica, Cate Blanchett isi recapatase deja silueta gratie faptului ca alerga prin casa dupa copiii ei, asa dupa cum a declarat. Ea a recunoscut ca a fost de ajutor si cura de 21 de zile de detoxifiere, dieta fiind si ea adaptata: pui la gratar, curcan, orez brun, legume in aburi, ceai verde, mazare, ulei de masline si peste.

Chiar inainte de a deveni mamica, Jennifer Lopez incepuse constructia unei sali de gimnastica in casa ei din New York. Dupa ce a primit permisiunea doctorului, Jennifer, care se ingrasase peste 20 de kilograme, a inceput antrenamentele in forta cu instructori celebri. In tot acest rastimp, a evitat canea rosie si a mancat de patru ori pe zi, in general fructe si legume.

Dupa ce l-a nascut pe fiul sau, Deacon, Reese Witherspoon, care s-a ingrasat aproximativ 15 kilograme pe timpul sarcinii, s-a apucat de Kundalini yoga, reusind sa-si recastige talia in timp record.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#mamici celebre, #cura de slabire, #fitness, #Jessica Alba, #Jennifer Lopez, #Kate Winslet, #Cate Blanchett , #stiri Jennifer Lopez