Femei frumoase si celebre, care sfideaza anii (Galerie foto)

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 16:41
8143 citiri
Femei frumoase si celebre, care sfideaza anii (Galerie foto)

Exista femei celebre si frumoase pe care trecerea timpului le-a lasat aproape neschimbate. Jennifer Aniston, Madonna, Joan Collins, Jennifer Lopez sau Gwyneth Paltrow sunt doar cateva exemple.

Desi muritorii de rand isi arata anii odata cu avansarea in varsta, multe celebritati au ramas in mod ciudat parca neatinse de vreme, potrivit Daily Mail.

Actrita americana Jennifer Aniston, care a primit o stea pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood, in anul 2012, a ramas parca aceeasi ca la 30 de ani, desi acum are 43.

Madonna, celebra cantareata americana care se lansa cu "Like a Virgin" in anul 1984, pare neschimbata, desi de la debut au trecut mai bine de 28 de ani!

Jennifer Lopez, cunoscuta cantareata si actrita americana este la fel de fotogenica, chiar daca au trecut anii si a inregistrat 7 albume si a jucat in peste 15 filme.

Pe fata lui Gwyneth Paltrow nu se poate citi varsta, chiar daca a implinit 40 de ani. A stralucit in peste 50 de filme si a primit Oscarul pentru "Cea mai buna actrita" in anul 1998, pentru rolul sau din "Shakespeare in Love".

Citeste si:
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați. Săptămâna trecută au murit deja unii,...
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Sursa: Ziare.com