Vedete care n-au mai ajuns la altar - Au rupt logodna (Galerie foto)

Marti, 19 August 2014, ora 08:32
7258 citiri
Vedete care n-au mai ajuns la altar - Au rupt logodna (Galerie foto)
Foto: US Weekly

Zilele trecute, cantareata Ciara a rupt logodna cu rapperul Future, dupa ce a aflat ca acesta a inselat-o. N-a stat pa ganduri nici macar de dragul copilului lor, in varsta de numai trei luni.

O vedeta a rupt logodna, dupa ce a fost inselata - au un copil impreuna

Nu e, insa, singurul exemplu de cuplu care nu a mai ajuns la casatorie, desi isi luase angajamentul sa mearga pe acest drum. US Weekly a cautat in trecutul vedetelor de peste ocean si a gasit multe astfel de povesti.

Britney Spears si Jason Trawick

Britney Spears a rupt si ea logodna, dupa un an, cu Jason Trawick, in ianuarie 2012. In timp ce Spears a spus ca il va adora intotdeauna si ca vor ramane prieteni, Trawick a declarat sec: "Un capitol se incheie, un altul incepe".

Si acesta a adaugat, ulterior, ca va ramane apropiat atat de cantareata, cat si de copiii ei, cu care are o relatie speciala.

Hugh Hefner si Crystal Harris

De notorietate, in urma cu cativa ani, a fost faptul ca Taticul Playboy, Hugh Hefner, a fost parasit de mult mai tanara sa logodnica, Crystal Harris, cu doar cinci zile inainte de a merge impreuna la alatar. "Nunta s-a anulat", a scris atunci pe o retea sociala fondatorul Playboy, explicand cum stau lucrurile: "Crystal s-a razgandit".

Intre timp, cei doi s-au impacat si chiar s-au casatorit, in decembrie 2012.

Kat Von D si Jesse James

Vestea ca logodna cu Jesse James, fostul sot al Sandrei Bullock, s-a rupt a fost data de Kat Von D, fara prea multe amanunte, pe Twitter. "Nu mai sunt cu Jesse si, din respect pentru el, familia sa si pentru mine, asta e toata informatia pe care vreau sa o dau", a scris pe reteaua sociala artistul tatuator din Los Angeles, cunoscut dintr-un reality show de la TV.

Jennifer Lopez and Ben Affleck

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck s-a aflat pe prima pagina a tuturor gazetelor. Un pas gresit de-al actorului - o vizita intr-un club de striptease - a ajuns de asemenea in tabloide. N-a durat mult pana ce logodna a fost rupta, cu trei zile inainte de nunta.

Jennifer Love Hewitt si Ross McCall

Nici Jennifer Love Hewitt si Ross McCall nu au mai ajuns la casatorie, desi actrita isi cumparase chiar si rochia de mireasa.

Nicollette Sheridan and Michael Bolton

Nicollette Sheridan si Michael Bolton au iesit impreuna cinci ani, incepand din 1992. Relatia a fost reluata in 2005, dupa ce Sheridan s-a despartit de logodnicul Nicklas Soderblom. Nici de aceasta data nu a fost cu noroc, desi s-a ajuns la logodna, care a tinut doi ani.

Selita Ebanks si Nick Cannon

Inainte de a se casatori cu Mariah Carey si a deveni tata de gemeni, Nick Cannon a cerut-o de nevasta, in Times Square, pe Selita Ebanks, model Victoria's Secret. Cinci luni mai tarziu s-au despartit, pentru a-si vedea, fiecare, de cariera.

Katie Holmes si Chris Klein

Katie Holmes si Chris Klein erau logoditi in 2003, dupa trei ani de relatie. Doi ani mai tarziu, au rupt logodna. Holmes nu a stat prea multa vreme singura. La opt saptamani distanta de la despartire era deja logodita cu Tom Cruise, in prezent ex si el.

Jennifer Morrison si Jesse Spencer

Colegi pe platoul de filmare al serialului "House", Jennifer Morrison si Jesse Spencer au format un cuplu pana in 2007, cand au rupt logodna. Actorul isi ceruse iubita de sotie la Turnul Eiffel, dupa ce si-a facut curaj timp de sase luni.

Sheryl Crow si Lance Armstrong

Dupa trei ani impreuna (din care sase luni ca logodnici), Sheryl Crow si Lance Armstrong au anuntat ca merg pe drumuri diferite. Despartirea a fost pusa pe seama faptului ca Lance nu era pregatit sa aiba copii, in timp ce Sheryl isi dorea cu disperare asta, dupa cum a declarat chiar sportivul.

Pana la urma, Sheryl nici n-a mai avut nevoie de vreun barbat: a adoptat nu unul, ci doi copii.

Gwyneth Paltrow si Brad Pitt

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare de la "Seven" si pareau ca formeaza cuplul perfect. Insa dupa trei ani de relatie (din care sase luni ca logodnici) s-au despartit. La ani distanta, Paltrow declara ca nu ii vine a crede ca Brad Pitt a iesit cu ea.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#vedete rupt logodna, #vedete anulat logodna , #stiri Jennifer Lopez