Prima Doamnă a SUA s-a vindecat de Covid. Jill Biden a stat cinci zile în izolare, în timpul vacanței

Duminica, 21 August 2022, ora 17:19
1623 citiri
Prima Doamnă a SUA s-a vindecat de Covid. Jill Biden a stat cinci zile în izolare, în timpul vacanței
Jill Biden are 71 de ani FOTO Hepta

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a fost testată negativ pentru COVID-19 duminică, 21 august, după ce a stat în izolare cinci zile în urma unui test pozitiv, potrivit Reuters.

”După ce a stat izolată cinci zile şi după ce a primit un rezultat negativ la două teste consecutive pentru COVID-19, Prima Doamnă va pleca din Carolina de Sud spre Delaware mai târziu în cursul zilei de duminică”, a anunţat purtătorul său de cuvânt într-un comunicat.

Marţi, Casa Albă a anunţat că Prima Doamnă a fost testată pozitiv şi că a manifestat simptome medii de răceală. Joe şi Jill Biden se aflau în vacanţă în Carolina de Sud.

Preşedintele SUA a trecut la rândul său prin infectarea cu coronavirus, fiind testat pozitiv ultima dată pe 5 august.

Testat prima dată pozitiv la COVID-19 pe 21 iulie, Biden a ieşit pe 27 iulie din izolare, întrucât fusese atunci testat negativ şi părea să se fi vindecat după ce a urmat un tratament împotriva coronavirusului.

Dar pe 30 iulie el a fost testat din nou pozitiv, ceea ce medicul Casei Albe a descris drept o ”recădere”, caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid

#Jill Biden, #Prima Doamna SUA, #covid, #test pozitiv, #vindecare , #Stiri Jill Biden