Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai asteptate 10 jocuri din a doua parte a lui 2010

Luni, 21 Iunie 2010, ora 17:05
1544 citiri
Cele mai asteptate 10 jocuri din a doua parte a lui 2010
Foto: msnbcmedia.msn.com

Expozitia E3 (Electronic Entertainment Expo) 2010, desfasurata recent la Los Angeles, a adus dezvaluiri privind jocurile cele mai ravnite de gameri. Cititi mai jos care sunt cele mai asteptate 10 titluri din a doua parte a anului.

Va mai dura luni pana cand jocurile in cauza vor fi lansate, insa producatorii lanseaza demo-uri tocmai pentru a starni interesul. CNBC a compilat o lista a jocurilor asteptate sa aiba cele mai mari vanzari in sezonul sarbatorilor.

Call of Duty: Black Ops

Producator: Activision

Dupa succesul avut de "Modern Warfare 2" in 2009, si noul titlu din seria "Call of Duty" se anunta memorabil. Ar trebui sa fie un succes de marketing.

Halo: Reach

Producator: Microsoft

Acest titlu a starnit un interes imens, dovada ca versiunea beta pentru multiplayer a atras de trei ori mai multi jucatori decat "Halo 3". Se anunta invingatorul anului.

Gran Turismo 5

Producator: Sony

Cu o grafica mai realista ca niciodata, tot ce lipseste este mirosul cauciucului ars. "Gran Turismo" va fi, ca de obicei, un hit in materie de vanzari.

Fallout: New Vegas

Producator: Bethesda

"Fallout 3", lansat in 2008, a fost unul dintre titlurile anului, astfel ca si continuarea este un pariu sigur. Jocul este esential pentru producator, iar gameplay-ul aratat la E3 sugereaza ca gamerii vor fi inca o data satisfacuti.

Your Shape: Fitness Evolved

Producator: Ubisoft

Un joc pentru Xbox care aminteste de "Wii Fit", dar care se anunta mai bun decat originalul. Nu numai ca veti fi intr-o forma superioara jucandu-l, dar va veti si distra, garantat.

Epic Mickey

Producator: Disney

Mickey Mouse nu a fost un simbol al jocurilor video, pana acum. In acest titlu, se pare ca Mickey va fi un luptator, mai degraba decat personajul prietenos cu care ne-a obisnuit.

Medal of Honor

Producator: Electronic Arts

Seria MoH a redefinit jocurile de razboi. Dupa o pauza substantiala, EA reinvie franciza si ii ofera un nou decor: Afganistan. Curiozitatea gamerilor va face vanzarile sa explodeze.

Dance Central

Producator: Harmonix

Jocurile dansante ar putea fi urmatorul hit, odata cu introducerea dispozitivelor ce recunosc miscarea. Acest titlu, special creat pentru Kinect / Xbox 360, ii va ajuta si pe cei mai stangaci sa isi gaseasca ritmul.

Civilization V

Producator: Take Two

Regele jocurilor de strategie se intoarce sa-si recastige tronul. Noul titlu "Civilization" promite sa le manance ore intregi gamerilor, fara ca acestia sa bage de seama. Va fi lansat la toamna, in exclusivitate pentru PC.

Sports Champions

Producator: Sony

Dintre cele 15 titluri ce vor fi lansate pentru Sony Move, aceasta colectie de jocuri sportive, care include ping-pong, tras cu arcul si volei, pare cea mai promitatoare in materie de vanzari.

Seamana cu Wii Sports, dar era normal ca un joc ce a vandut 60 de milioane de copii sa fie concurat.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#jocuri video, #PC, #Wii, #Xbox 360 , #jocuri noi