Colectia de jucarii LEGO se mareste cu 60 de seturi noi!

Joi, 30 Iulie 2015, ora 12:23
15480 citiri
Colectia de jucarii LEGO se mareste cu 60 de seturi noi!

Celebrul producator danez de jucarii LEGO Group isi mareste colectia de jucarii LEGO, de la 1 august, cu peste 60 seturi noi. Avand la nivel global o crestere a cifrei de afaceri de 13%, in 2014 ajungand la 28,6 miliarde, acesta se pozitioneaza pe primul loc in topul producatorilor de jucarii la nivel mondial.

Cele peste 60 noi jucarii LEGO care urmeaza a fi lansate la 1 august si care pot fi deja comandate din magazinele de specialitate, consolideaza criteriile pe care grupul se bazeaza la elaborarea fiecarui set: calitate, siguranta copiilor, imbogatirea imaginatiei, oferirea posibilitatilor nelimitate de constructie.

11 dintre tematicile de jucarii deja existente vor fi imbogatite cu noi seturi, care pun la incercare perspicacitatea si imaginatia copiilor inca de la cele mai fragede varste.

Incepem cu cele 9 seturi LEGO DUPLO noi, dedicate copiilor cu varste de 1,5 - 4 ani. Cu ajutorul lor puteti dezvolta inca de la cele mai fragede varste imaginatia micutului si inteligenta senzo-motorie, seturile avand tematici inalnite in viata de zi cu zi cum ar fi viata orasului, viata intr-o ferma, cuburi cu litere si numere. Caramizile viu colorate DUPLO sunt de 2 ori mai mari decat caramizile LEGO normale facandu-le usor de manuit acestea fiind imposibil de ingerat.

Noutatile LEGO continua cu 3 seturi noi in categoria Juniors dedicata primilor constructori cu caramizi de mici dimensiuni. Ajutand copii cu varste de 4 ani+ sa cunoasa lumea constructiei creative LEGO, seturile Junoirs "Camion pentru reparatii rutiere", "Casa Familiei" si "Ascunzisul lui Spider-Man" au carti de instructiuni simple pentru a facilita constructia.

Una dintre cele mai indragite si cu cele mai mari vanzari serii, LEGO Minecraft, se mareste cu 4 seturi noi:

  • "Temnita"
  • "Ascunzisul din zapada"
  • "Avanpostul din desert"
  • "Fortareata din Nether"

Caramida cu caramida, copilul poate crea propria lume Minecraft, departe de calculator, cu ajutorul pieselor LEGO. Jocul online Minecraft este lider mondial la vanzari, Grupul LEGO avand un parteneriat cu Microsoft pentru lansarea unor seturi sub aceasta marca.

12 noi seturi maresc tematicile dedicate fetitelor: LEGO Friends si LEGO Elves.

Noile seturi Friends deschid imaginatia fetitelor inspre a fi un star pop de succes, oferind ore intregi de amuzament si joc imaginativ cu corespondent in lumea reala, cum ar fi inregistrarea de melodii, karaoke sau relaxarea la un hotel luxos.

Seria LEGO Elves, prin cele 2 jucarii LEGO noi: "Sania Pegas a Airei" si "Castelul misterios din cer al Skyrei" deschid imaginatia catre o lume de poveste cu elfi, printese si zane, lume in care fetitele pot face magii si pot zbura cu ajutorul cailor inaripati.

Tematicile LEGO cu corespondent in serialele tv sau serii de filme de succes ca Ninjago sau Star Wars dispun si ele de 17 noi seturi. Oferind posibilitatea de a reitera aventurile prin care trec personajele, aceste seturi sunt foarte indragite de cei mici. Avand posibilitati nelimitate de constructie si de joc, copii se vor distra facand fiecare set si punand apoi in scena povestile incluse.

Acestea nu sunt toate surprizele LEGO lansate de la 1 august. Daca doresti sa vezi intreaga gama de jucarii LEGO lansate, o poti face accesand pagina urmatoare exclusiv noutatilor LEGO.

Citește și:
Firea vrea să ofere tichete cadou de Ziua Bărbatului: ”Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor”
Firea vrea să ofere tichete cadou de Ziua Bărbatului: ”Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor”
Gabriela Firea, ministra Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a anunțat luni, 20 martie, că a inițiat un proiect prin care propune introducerea acordării tichetelor cadou cu ocazia...
Salarii de nabab la conducerea ASF. Câți bani primesc lunar șefii instituției care supraveghează piața asigurărilor
Salarii de nabab la conducerea ASF. Câți bani primesc lunar șefii instituției care supraveghează piața asigurărilor
După eșecul pe piața asigurărilor cu City Insurance, acum Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este implicată în scandalul Euroins, companie intrată recent în insolvență. În...
#colectie noua Lego, #jucarii noi Lego, #Lego MineCraft, #Lego Friends, #Lego Ninjago , #jocuri noi