Baiatul Foc si Fata Apa - Cele mai populare jocuri in doi

Comunicat de presa
Marti, 02 Iunie 2020, ora 16:50
42047 citiri
Baiatul Foc si Fata Apa - Cele mai populare jocuri in doi

Potrivit ajocuri.ro, unul dintre cele mai populare site-uri de jocuri online gratuite, seria de jocuri cu Baiatul Foc si Fata Apa a fost declarata cea mai populara serie de jocuri in doi jucatori.

Succesul acestor jocuri a fost dat in primul rand de creatorul aplicatiilor care a reusit sa combine misterul, aventura si provocarea personajelor principale in fiecare dintre nivelele jocului.

In anul 2020 a fost lansata ultima parte a jocului "Fireboy and Watergirl", respective partea a cincea care s-a dovedit un real success printre jucatorii pasionati de aceste aventuri in doi jucatori.

Partea a 5-a a jocului a reusit sa imbine primele patru parti ale acestei serii intr-un mod foarte natural in care trebuie sa fii pregatit sa treci printre toate cele cinci lumi pentru a reusi sa ajungi la ultimul nivel al jocului.

Istoria jocului a inceput in anul 2010, in 28 Septembrie cu prima parte a jocului denumita "In Templul din Padure".

Partea a 2-a a jocului a aparut tot in acelasi an, sub denumirea de "In Templul de Lumina", urmand in anii urmatori sa vedem si "Templul de Gheata" si "Templul de Cristal".

In 2010 jocurile au fost publicate in format flash si intreaga serie de jocuri cu foc si apa a putut fi accesata doar online, insa astazi putem sa accesam toate cele cinci serii atat de pe calculator cat si de pe mobil.

Care este Gameplay-ul jocului?

Gameplay-ul jocului este unul destul de simplu, vorbim despre un joc de aventura, in care va trebui sa incepi o aventura alaturi de un baiat de foc si o fata de apa alaturi de care va trebui sa reusesti sa aduni toate cristalele si diamantele din joc.

In momentul in care reusesti sa aduni toate aceste pietre pretioase vei reusi sa deschizi usa spre noul nivel.

Dupa ce reusesti sa treci de primele nivele de dificultate, jocul va deveni din ce in ce mai dificil deoarece va trebui sa iti pui mintea la contributie, sa gasesti solutii pentru a porni sau a opri diferite mecanisme logice care te vor ajuta sa ajungi la finalul aventurii.

In joc vei intalni portiuni in care fata de apa va avea mai multa putere, va putea sa mearga prin lacurile glaciare si totodata in joc vei gasi portiuni in care baiatul de foc va putea sa treaca prin lacuri cu lava fara sa moara.

Cum poti sa treci de toate nivelele jocului?

Pentru a castiga jocul intr-un timp cat mai scurt si fara un efort foarte mare, te indrumam sa iti cauti un prieten, sora sau frate, care sa te ajute in aceasta aventura.

In doi jocul este mult mai usor, deoarece vei putea sa te misti cu ambele personaje deodata si totodata doua persoane vor gasi solutii mult mai repede la orice problema din joc.

In cazul in care vrei sa joci acest joc de unul singur, vei putea sa castigi jocul, insa nivelul de dificultate va fi mult mai ridicat.

Cum se joaca jocul?

In cazul in care vrei sa joci de unul singur, va trebui sa folosesti tastele W,A,S,D si sagetile de la tastatura pentru a te misca cu cele doua personaje.

In cazul in care vrei sa joci in doi, vei putea sa cedezi sau sagetile sau tastele speciale celui de al doilea jucator.

Cate nivele are jocul?

Fiecare serie din cele cinci, are peste 20 de nivele diferite.

Ce faci in cazul in care nu gasesti solutia la un nivel? Cum treci mai departe?

Pentru cazurile in care nu reusesti sa gasesti solutia potrivita astfel incat sa treci mai departe la nivelul urmator, sau nu reusesti sa te incadrezi in timp, vei avea mereu solutia de a urmari pe YouTube.com un walkthrough al altor jucatori pentru a reusi sa treci de obstacolul pe care-l ai.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#jocuri online gratuite , #jocuri online