Campania Harley Davidson Vlad Cazino: 5 motociclete customizate special pentru cei mai norocoși clienți

Advertorial
Vineri, 08 Octombrie 2021, ora 17:41
21987 citiri
Campania Harley Davidson Vlad Cazino: 5 motociclete customizate special pentru cei mai norocoși clienți
jocuri noroc FOTO: vladcazino.ro

Între 4 octombrie și 25 noiembrie, Vlad Cazino organizează o nouă campanie promoțională, în cadrul căreia oferă - așa cum ne-a obișnuit deja - premii cu totul inedite.

De această dată, în prim-plan se află nu mai puțin de 5 motociclete Harley Davidson, special customizate pentru pasionații de cazino online de către ambasadorii de brand ai Vlad Cazino: Micutzu și Cătălin Bordea, printre cei mai cunoscuți și apreciați actori de stand-up comedy din România.

Motocicletele Harley Davidson reprezintă în sine un simbol al libertății, nonconformismului, distracției la cel mai înalt nivel, iar Vlad Cazino duce acest statut la cote și mai înalte, prin personalizarea unică sub amprenta echipei cazinoului online.

"Toamna asta trăiește senzații tari la cea mai șmecherifică promoție din istorie și câștigă o motocicletă Harley Davidson!", este invitația vampirului Vlad prezentă pe pagina promoției Vlad Cazino.

Campania promoțională de toamnă Vlad Cazino este deschisă clienților noi și existenți care se înscriu în contul de client și joacă apoi cel puțin 30 RON la orice sloturi, la mesele de Live Cazino sau în secțiunea de Bingo. Pentru fiecare rulaj de 30 RON se acordă câte un tichet pentru participarea la tragerea la sorți aferentă săptămânii respective.

Sunt organizate 8 astfel de extrageri săptămânale, în fiecare vineri, din 8 octombrie până pe 26 noiembrie. La aceste extrageri se oferă câte 150 de premii / săptămână plus 2 motociclete Harley Davidson în momente surpriză. Celelalte 3 motociclete Harley Davidson customizate sunt oferite la Marea Extragere de la finalul promoției, la care intră din nou în joc toate tichetele generate de-a lungul campaniei.

Vlad Cazino a surprins mereu pasionații de jocuri de cazino și bingo online prin campanii în cadrul cărora a oferit premii inedite, de exemplu gadgeturi de top pentru acasă, VladMobilul, lingouri de aur sau pachete cu super distracție la celebrul festival UNTOLD.

Micutzu și Cătălin Bordea sunt mereu alături de fanii Vlad Cazino, implicându-se în crearea de conținut original. Prin toate aceste demersuri, Vlad Cazino își îndeplinește promisiunea de a oferi publicului român pasionat de jocuri de cazino acces la divertisment echilibrat nu doar online, ci și offline.

La campania Vlad Cazino cu motociclete Harley Davidson, 150 de jucători norocoși vor câștiga săptămânal o parte din cei 20.000 RON (3.000 RON locul 1, 1.000 RON locurile de la 2 la 5, 300 RON locurile de la 6 la 50), 10.000 rotiri la 20 Super Hot (câte 200 de rotiri pentru locurile 51 până la 100), 50 Vouchere Bingo de 20 RON (locurile 101 până la 150).

Se pot acumula oricât de multe tichete, pentru mai multe șanse la premii. Practic, fiecare 30 RON înseamnă o șansă în campanie. Sunt eligibile toate sloturile, mesele din Cazinoul live și jocurile de Bingo - orice mize cu bani reali. Un jucător poate câștiga un premiu pe săptămână și mai multe de-a lungul perioadei promoționale.

Licențiat în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Vlad Cazino este un proiect original, inedit pentru piața românească, având în ADN experiența unui grup internațional de top în sectorul jocurilor de noroc la nivel global - Kindred Group. Mereu în dezvoltare și mereu inovator, Vlad Cazino oferă experiențe intense la cazino online și bingo, de pe dispozitive fixe sau mobile, oriunde și oricând.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#jocuri de noroc, #vlad cazino, #motocicleta, #harley davidson , #jocuri online