Duel de stand-up comedy: Catalin Bordea si vampirul Vlad, in Roastul anului 2020

Advertorial
Vineri, 07 August 2020, ora 20:18
25541 citiri
Duel de stand-up comedy: Catalin Bordea si vampirul Vlad, in Roastul anului 2020
Toti fanii divertismentului de calitate au auzit deja de celebrul Vlad, Cazino, un concept unic pe piata romaneasca

Un celebru actor de stand-up comedy se confrunta in comedie cu un personaj desenat, animat: este Roastul anului 2020, o surpriza de la Vlad Cazino pentru toti iubitorii de divertisment de calitate!

Actorul si comediantul Catalin Bordea este parte dintr-un duel de tip Roast Battle, un gen de comedie de mare succes mai nou si in Romania.

Cu totul inedit este ca adversarul sau este vampirul Vlad, un personaj cartismatic, din lumea jocurilor de noroc online.

Roast Battle se refera la un show in cadrul caruia comediantii se confrunta reciproc cu glume pline de haz si ironie, atacandu-se in "lupte fripte", spre deliciul publicului.

Bazata pe valorile comune centrate pe divertisment de calitate si pe popularitate in randul tinerilor, colaborarea dintre Catalin Bordea si vampirul Vlad a fost deja anuntata si este activa din aceasta vara, cu multe prezente pe website-ul vladcazino.ro, dar si pe reteaua de socializare Facebook. In general, actorul Catalin Bordea este integrat in desene alaturi de vampirul Vlad, deci comediantul este cel care intra in lumea desenata.

Cei doi introduc publicul pe website in diverse sectiuni, prezentand promotii, campanii speciale si multe altele. Acum, este randul lui Vlad sa mearga in... lumea reala. In cadrul Roastului anului 2020, vampirul apare pe scena de stand-up comedy, pe un scaun de bar, luptand in replici amuzante cu Bordea asa cum in cunoaste publicul deja din show-urile sale consacrate. Vlad prinde viata in video-uri amuzante, intr-un show real, ducand divertismentul la un nivel cu totul nou.

"Bordea si Vlad se ataca in scene de ironie fina, fac haz unul de altul, fara menajamente, exact asa cum se intampla in popularele Roast Battle cu care publicul din Romania este tot mai obisnuit pe internet. Daca mai intai fanii divertismentului au fost surpinsi sa il vada pe Catalin Bordea pasind in categoria ilustratiilor amuzante, acum este randul vampirului Vlad sa provoace surpriza si sa faca un pas in stand-up comedy la cel mai inalt nivel. Un pas mic pentru un vampir, un pas imens pentru comedia romaneasca, ce experimenteaza un nou tip de show, cu real versus animat, dar cu umor 100% pe bune", spun cei care se afla in spatele acestui inedit proiect.

Clipul complet poate fi urmarit pe canalul de YouTube Vlad Cazino Romania, accesand acest LINK.

Cunoscut din emisiuni si seriale TV, dar mai ales din show-urile de comedie, Catalin Bordea este unul dintre cei urmariti actori de stand-up comedy. Compatibilitatea sa cu vampirul Vlad este evidenta, caci cei doi sunt activi in divertismentul de calitate pe toate planurile. Vlad Cazino continua practic angajamentul sau de a oferi distractie din plin, dupa ce s-a implicat si in experiente de top oferite publicului prin prisma UNTOLD si Overnight.

Iata doar un schimb de replici care anticipeaza Roastul anului 2020: "Mai Bordea, numerele mele la ruleta sunt mai bune decat numerele tale de stand-up", ii spune de exemplu Vlad partenerului sau de scena. "Vezi ca iti expira certificatul de nastere. Este vechi, esti atat de vechi incat ai Book of Ra cu autograful autorului", ii raspune Catalin Bordea lui Vlad.

Colaborarea Bordea - Vlad este una complexa si extrem de activa. Chiar in prezent, cei doi ilustreaza de exemplu campania O vara Vladtastica de 1.500.000 rotiri, disponibila pe website-ul Vlad Cazino in luna august 2020. Parte din Kindred Group, companie de top la nivel european in materie de jocuri de noroc la distanta, Vlad Cazino reprezinta un concept unic pe piata locala, fiind o platforma 100% dedicata jocurilor de cazino online, cu o abordare de brand integral romaneasca combinatp cu know-how international.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#cazino, #oferte , #jocuri online