World of Warcraft: Cataclysm se lanseaza pe 7 decembrie

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 13:36
1216 citiri
World of Warcraft: Cataclysm se lanseaza pe 7 decembrie

World of Warcraft: Cataclysm, al treilea expansion mult asteptat al celui mai de succes joc multiplayer online, se va lansa in data de 7 decembrie 2010, a anuntat Blizzard Entertainment.

Expansion-ul va fi disponibil pe DVD-ROM pentru Windows XP/Windows Vista/Windows 7 si Macintosh, alaturi de o editie speciala de colectie ce va cuprinde bonusuri exclusive, se arata intr-un comunicat LinksPR, remis Ziare.com.

"Cataclysm include cel mai reusit continut care a fost vreodata creat pentru World of Warcraft. Nu este doar un expansion, ci o recreere a mare parte din originalul Azeroth, completat de noi aventuri epice de nivel inalt pentru jucatorii actuali si o experienta de clasificare reproiectata pentru cei ce sunt abia la inceput", a declarat Mike Morhaime, CEO si co-fondator al Blizzard Entertainment.

"Cu ajutorul beta-testerilor nostri, suntem in stadiul ultimelor finisaje si asteptam cu nerabdare sa oferim posibilitatea jucatorilor din intreaga lume sa se bucure de acest nou expansion peste doar doua luni", a adaugat Morhaime.

Fiecare din primele doua expansion-uri de World of Warcraft, The Burning Crusade si Wrath of the Lich King, au spulberat recordurile de vanzari ale jocurilor pentru PC la momentul lansarii lor.

In Cataclysm, imaginea Azeroth-ului va fi schimbata pentru totdeauna prin intoarcerea coruptului Dragon Aspect Deathwing. Jucatorii vor explora zone odata familiare, dar care acum au fost devastate si sunt pline de noi aventuri. In efortul de a supravietui cataclismului care a zguduit planeta, doua noi rase disponibile, Worgen si Goblin, vor intra in lupta dintre Alliance si Horde.

In drumul lor spre atingerea noului nivel maxim pentru personaje 85, jucatorii vor descoperi locatii inedite, vor atinge noi niveluri ale puterii si se vor confrunta cu Deathwing intr-o lupta ce va hotari soarta intregii lumi.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Word of Warcraft, #WOW Cataclysm, #WOW lansare decembrie , #jocuri pc