Topul celor mai vandute jocuri video din Romania

Vineri, 03 Decembrie 2010, ora 17:17
1593 citiri
Topul celor mai vandute jocuri video din Romania

Best Distribution, retailerul care detine 75% din piata locala de distributie de jocuri video pentru calculator si console, a realizat un top 10 al celor mai bine vandute jocuri din 2010 din Romania.

Conform Money.ro, topul este urmatorul:

1. Jocurile World of Warcraft. Este un joc care in octombrie 2010 avea peste 12 milioane de utilizatori online are loc in lumea, a debutat in noiembrie 2004.

2. StarCraft II: Wings of Liberty. Este cel mai bine vandut joc pentru PC din 2010 si cel mai vandut joc de strategie in timp real din toate timpurile.

3. FIFA 11. Jucatorii au la dispozitie, in cadrul acestei versiuni, optiunea 360 grade Fight for Possession, care transforma jocul fizic din ciocniri laterlale in dueluri complete 360 grade .

4. SIMS 2 - BASE GAME (REMASTERED. Este continuarea jocului The Sims, cel mai bine vandut job pentru computer din lume, care a debutat in februarie 2004, pentru sistemul Microsoft Windows, si in iunie 2005 pentru Macintosh.) Site-ul The Sims 2 anunta 100 de milioane de unitati vandute, in aprilie 2008.

5. FIFA 10. Jocul a fost anuntat in data de 26 ianuarie 2010 si lansat in data de 27 aprilie 2010, in America de Nord. In joc au fost incluse 199 de echipe, din 204 care au participat la Campionatul Mondial de Fotbal 2010.

6. Seria GTA. Primul joc GTA a fost dezvoltat de catre Rockstar North si BMG Interactive, iar in prezent exista 10 versiuni ale GTA. Jocurile au fost lansate pentru diverse platforme, incluzand PC, PSX, PS2, Xbos, PS3, Xbox 360, GBC, GBA, PSP, DS si iPhone.

7. Seria Need for Speed. Este jocul care a fascinat multe milioane de gameri din intreaga lume, inca din 1994, de cand a fost lansat primul joc din celebra serie.

8. MAFIA II. Este continuarea jocului Mafia: The City of Lost Heaven. Jocul a fost dezvoltat de catre 2K Czech, care anterior purta numele de Illusion Softworks. Jocul a fost lansat de catre 2K Games.

9. CALL OF DUTY BLACK OPS. Este disponibila si o versiune pentru Nintendo DS de Call of Duty: Black Ops, de la dezvoltatorul n-Space, clasificata cu "12".

10. ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD. A fost lansat in noiembrie 2010 pentru PlayStation 3 si Xbox 360, iar versiunea pentru Microsoft Windows este planificata pentru lansare in primul trimestru din 2011.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#top jocuri video, #top jocuri , #stiri jocuri