Biden glumește după vizita medicală: ”Arăt prea tânăr” VIDEO

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 21:39
2029 citiri
Biden glumește după vizita medicală: ”Arăt prea tânăr” VIDEO
Președintele Biden a efectuat ultima vizită medicală înainte de alegeri FOTO Twitter/Joe Biden

Președintele SUA, Joe Biden, a glumit că ”arată prea tânăr” în timpul unei conferințe de presă când a fost întrebat care sunt rezultatele vizitei medicale pe care a făcut-o miercuri.

”Au spus că arat prea tânăr”, a declarat Biden fiind întrebat de jurnaliști cum a decurs vizita medicală de rutină, care a avut loc în contextul în care capacitatea sa de a guverna este pusă la îndoială.

”Mă duc (la Spitalul Militar) Walter Reed. la vizita mea medicală”, declara președintele SUA presei, la plecarea de la Casa Albă.

Această vizită medicală urmează să fie ultima înaintea alegerilor prezidenţiale prevăzute la 5 noiembrie la care se prezintă şeful statului democrat în vârstă de 81 de ani.

Rezultatele examenelor medicale pe care le efectuează în acest spital medical, situat în apropiere de Washington, urmează să fie publicate ulterior, anunţă Casa Albă,

În februarie 2023, medicul preşedintelui, Kevin O'Connor, a conchis că Joe Biden era ”sănătos”, ”viguros” şi ”apt” să-şi îndeplinească funcţia.

Tot atunci i s-a extirpat o ”mică” leziune canceroasă a pielii.

Democratul candidează la un al doilea mandat, la sfârşitul căruia va avea vârsta de 86 de ani, în cazul în care va fi reales.

El este aproape sigur că-l va înfrunta, la urne, în noiembrie, pe predecesorul său Donald Trump, în vârstă de 77 de ani.

Capacitatea lui Joe Biden de a guverna până la sfârşitul unui al doilea eventual mandat face obiectul unor întrebări în electoratul american şi îi subminează realegerea în noiembrie, în urma unor imagini în care a apărut împiedicându-se pe o scară şi unor declaraţii confuze în discursuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Joe Biden presedinte SUA, #biden vizita medicala, #Joe Biden alegeri SUA, #sanatate presedinte SUA , #stiri Joe Biden