”Cântecul lui Biden” despre Ucraina a devenit hit pe internet. „Ucraina rămâne independentă și liberă” VIDEO

Sambata, 25 Martie 2023, ora 08:57
3880 citiri
”Cântecul lui Biden” despre Ucraina a devenit hit pe internet. „Ucraina rămâne independentă și liberă” VIDEO
Joe Biden a spus celebra frază cu o expresie facială specială FOTO Youtube

Un videoclip cu un fragment din discursul vibrant al liderului Casei Albe, Joe Biden, programat să coincidă cu aniversarea invaziei ruse a Ucrainei, câștigă din ce în ce mai multe vizualizări și comentarii pe internet.

Videoclipul a fost editat pe baza discursului președintelui SUA din Polonia, unde a spus: „Ucraina este încă independentă și liberă” (Ucraina rămâne independentă și liberă).

În plus, apar și cuvintele de sprijin pentru Kiev din partea politicienilor de seamă din întreaga lume.

Joe Biden a spus celebra frază cu o expresie facială specială - probabil pentru ca rușii să-și amintească multă vreme, iar ucrainenii să nu aibă nicio îndoială că Occidentul va sprijini Kievul cât va fi nevoie.

În videoclipul cu discursul lui Biden, se pot vedea o mulțime de filmări din ultimul an de război: tancuri, capturi, bombardamente, lupta armatei Ucrainei. Și o fotografie a Hersonul eliberat.

„Lacrimile au fost stârnite de cuvintele lui Biden. Slavă războinicilor noștri curajoși, femeilor și bărbaților care ne apropie victoria, este păcat că trebuie să plătim un astfel de preț pentru independență”;

”Este motivant”

”Sunt încântat de videoclip, va fi un hit 100% la nivel mondial! Lucru foarte puternic. Mulțumesc pentru o astfel de capodoperă; O melodie uimitoare, un videoclip extraordinar. Cu stimă din Lituania, Ucraina este independentă și liberă, Slavă Ucrainei!", au fost comentariile utilizatorilor.

#Joe Biden presedinte SUA, #cantec, #Ucraina, #hit, #Internet, #razboi Ucraina , #stiri Joe Biden