Joe Biden vorbește despre un scenariu absurd: De ce Putin ”nu are o ieșire” din războiul cu Ucraina

Miercuri, 11 Mai 2022, ora 05:26
6881 citiri
Joe Biden vorbește despre un scenariu absurd: De ce Putin ”nu are o ieșire” din războiul cu Ucraina
Joe Biden a declarat că Putin nu are o ieșire din război în acest moment FOTO: Fox News

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, care a participat luni, 9 mai 2022, la o strângere de fonduri politice într-o suburbie a Washingtonului, a făcut și câteva remarci legate de conflagrația declanșată de Rusia, în țara vecină. El a spus că Vladimir Putin ”nu are o cale de ieșire acum” din războiul din Ucraina, însă fără a da mai multe detalii.

Liderul de la Casa Albă a spus că este îngrijorat de faptul că președintele rus, Vladimir Putin, nu are o strategie de ieșire, în acest moment, din conflictul care durează de peste două luni și jumătate în Ucraina, potrivit Reuters.

În același timp, Joe Biden a trimis Congresului american să aprobe proiectul de lege privind un ajutor pentru Ucraina, în valoare de 33 de miliarde de dolari, oferit de SUA.

Președintele american a mai spus la Washington, că atacul Rusiei asupra Kievului a fost contracarat în martie de puternica rezistență ucraineană. Rusia, care numește invazia ”o operațiune militară specială”, a trimis multe trupe în Ucraina într-o ofensivă uriașă luna trecută în partea de est a țării, dar câștigurile sale teritoriale au fost reduse.

Arma secretă a Ucrainei contra Rusiei: Mai letală decât cele ale NATO și care l-a surprins pe Putin VIDEO

Biden l-a descris pe Putin, de asemenea, ca un om calculat care credea, în mod eronat, că invadarea Ucrainei de către Rusia va duce la dezbinarea NATO și a Uniunii Europene.

Președintele american a vorbit, mai degrabă, de un scenariu al absurdului, în care este implicat liderul de la Kremlin. ”Putin nu are o cale de ieșire în acest moment din război și încerc să îmi dau seama ce facem în acest caz”, a declarat Biden, dar fără a detalia.

Comentariile lui Biden vin în vreme ce el a cerut Congresului să adopte ”imediat” o propunere ”urgentă” legată de un ajutor al Statelor Unite în valoare de 33 de miliarde de dolari pentru asistență militară, economică și umanitară Ucrainei.

Un expert în limbajul corpului l-a descifrat pe Putin: 7 semne ascunse din timpul discursului de la Moscova VIDEO

”Planul a fost substanțial ca dimensiune, pentru că nevoia este foarte mare: trebuie să fim alături de Ucraina, în timp ce se apară de agresiunea rusă”, a spus Joe Biden, conform Fox News.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
Putin va angaja contractori pentru războiul din Ucraina pentru a evita o mobilizare nepopulară
Putin va angaja contractori pentru războiul din Ucraina pentru a evita o mobilizare nepopulară
Rusia se pregătește să recruteze mai mulți soldați sub contract în timp ce își continuă invazia în Ucraina, încercând să evite, cel puțin pentru moment, o altă recrutare în masă...
#Joe Biden, #Joe Biden presedinte SUA, #biden putin, #Vladimir Putin, #Putin razboi, #Putin razboi Ucraina , #stiri Joe Biden