Joe Biden prezice un sfârșit negru pentru Putin: ”Va plăti scump. Nici nu are idee ce urmează!”

Miercuri, 02 Martie 2022, ora 10:31
11776 citiri
Joe Biden prezice un sfârșit negru pentru Putin: ”Va plăti scump. Nici nu are idee ce urmează!”
Joe Biden prezice sfârșitul lui Putin FOTO: The Guardian

În discursul președintelui american Joe Biden despre Starea Uniunii de la Washington, din 1 martie 2022, liderul de la Casa Albă a subliniat faptul că Rusia lui Vladimir Putin va plăti scump pe termen lung pentru invazia din Ucraina, chiar dacă campania militară inițiată de Moscova în Ucraina va reuși într-un timp scurt.

”Deși poate obține câștiguri pe câmpul de luptă, Putin va plăti un preț ridicat în continuare pe o perioadă lungă”, a spus Biden în alocuțiunea sa, potrivit Reuters.

Joe Biden a vorbit Congresului în a șasea zi de război provocat de Rusia în Ucraina, iar la un moment dat el s-a îndepărtat de textul pregătit și a adăugat: ”Putin nici nu are idee ce urmează”, dar fără să dea detalii.

Președintele american a semnalat, de asemenea, pașii pe care Statele Unite îi vor face în viitor pentru a împiedica dezvoltarea armatei Rusiei.

Putin forțează Germania să-și schimbe poziția de putere mondială: Mutare majoră la 180 de grade a Berlinului ANALIZĂ

”Vom bloca accesul Rusiei la tehnologie, care îi va slăbi puterea economică și armata, în anii următori. Când va fi scrisă istoria acestei ere, războiul lui Putin împotriva Ucrainei va lăsa Rusia mai slăbită, iar restul lumii mai puternic”, a spus Biden.

Biden, care a vorbit în cursul zilei de ieri cu Volodimir Zelenski, a respins ideea participării directe a armatei americane în războiul din Ucraina.

Dar guvernul SUA a împărtășit Kiev-ului informații despre operațiunile militare ale Rusiei și a condus lumea pentru impunerea unui set de sancțiuni economice dure guvernului lui Putin, aliaților și celor mai mari bănci ale țării, contribuind la scăderea accelerată a rublei rusești.

Arsenalul nuclear al lui Putin: Secundele în care Rusia poate să radă Kievul de pe hartă VIDEO

La o săptămână de când trupele ruse au invadat Ucraina, ele nu au reușit să captureze niciun oraș important din această țară, după ce s-a confruntat cu o rezistență dârză, mult mai acerbă decât se așteptau.

Eveniment Quarterly Report

Ucraina va primi mai mult ajutor militar de la UE. Promisiunea șefului diplomației europene făcută la Kiev
Ucraina va primi mai mult ajutor militar de la UE. Promisiunea șefului diplomației europene făcută la Kiev
Şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, a promis duminică, 1 octombrie, la Kiev sporirea ajutorului militar al UE pentru a susţine Ucraina în războiul cu Rusia, după ce Congresul SUA a...
Marea Britanie trimite instructori militari în Ucraina
Marea Britanie trimite instructori militari în Ucraina
Guvernul de la Londra doreşte să trimită instructori militari în Ucraina, în plus faţă de antrenarea forţelor armate ucrainene în Marea Britanie sau în alte ţări occidentale, aşa cum...
#Joe Biden, #Joe Biden presedinte SUA, #biden putin, #razboi Ucraina, #razboi ucraina rusia, #starea uniunii , #stiri Joe Biden