Presedintele Senatului, Anca Dragu: O noua etapa restauratoare pentru democratia americana incepe azi

Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 19:28
2210 citiri
Presedintele Senatului, Anca Dragu: O noua etapa restauratoare pentru democratia americana incepe azi
Anca Dragu/Gov.ro

Presedinta Senatului Anca Dragu a afirmat ca odata cu depunerea juramantului a lui Joe Biden si Kamala Harris incepe "o noua etapa restauratoare pentru democratia americana" si "o noua sansa aparuta in lupta impotriva schimbarilor climatice si pentu promovarea cresterii economice sustenabile si incluzive".

"O noua etapa restauratoare pentru democratia americana incepe azi. O noua sansa aparuta in lupta impotriva schimbarilor climatice si pentu promovarea cresterii economice sustenabile si incluzive. Felicitari administratiei Biden-Harris! Congratulations to the Biden-Harris administration!", a scris Anca Dragu miercuri pe Facebook.

Joe Biden a depus miercuri juramantul de investire ca presedinte al SUA, devenind al 46-lea presedinte al SUA. Anterior, Kamala Harris a depus si ea juramantul pentru functia de vicepresedinte al Statelor Unite. Ea este prima femeie care detine acesta functie in istoria SUA.

Si liderul PSD Marcel Ciolacu a salutat preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. El a adaugat ca doreste ca parteneriatul Statelor Unite cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti.

"Salut preluarea mandatului de Presedinte al Statelor Unite ale Americii de catre Joe Biden. Planul economic si social al noii administratii americane, din care pot invata si guvernantii din Romania, se ridica la 1,9 trilioane de dolari si cuprinde printre altele cresterea salariului minim la 15 dolari / ora, acordarea unui sprijin financiar fiecarei familii pentru stimularea consumului, cresterea finantarii pentru campania de vaccinare si educatie, proiecte mari de infrastructura si modernizarea economiei. Mai exact masuri economice propuse si de PSD si atacate in mod repetat de alianta PNL-USR.

Razvan Nicolescu, expert in piata de energie: "Noul ordin al ANRE mai mult ii incurca pe consumatori, decat ii ajuta"

Darius Valcov a ramas oficial fara titlul de doctor. Tribunalul Bucuresti a admis cererea depusa de Academia de Studii Economice

Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
Donald Trump, avertisment sumbru: „Dacă nu voi fi ales, va fi măcel pentru țară”
Donald Trump, avertisment sumbru: „Dacă nu voi fi ales, va fi măcel pentru țară”
Fostul preşedinte Donald Trump, candidatul republican la alegerile americane din noiembrie, a calificat scrutinul drept un punct de cotitură în istoria ţării, vorbind despre un "măcel" pentru...
#Anca Dragu, #usrplus, #Marcel Ciolacu PSD, #Joe Biden, #stiri politica , #presedinte SUA