Momente amuzante la Brigada Rutieră. Un comisar-șef ar fi sărit gardul unității de la Udriște ca să nu fie testat anti-alcool

Luni, 23 Mai 2022, ora 01:15
11302 citiri
Momente amuzante la Brigada Rutieră. Un comisar-șef ar fi sărit gardul unității de la Udriște ca să nu fie testat anti-alcool

Teoretic, polițiștii rutieri ar trebui să fie exemple de moralitate și corectitudine atunci când vine vorba despre respectarea legii. Altfel cum ar putea un agent de circulație beat să îi ia permisul unui șofer care conduce sub influența alcoolului.

Însă mai sunt și cazuri de angajați ai statului care nu numai că au probleme de conduită dar se mai și laudă că sunt protejați de șefii mai mari pe care îi au la mână cu ceva.

Un astfel de personaj se află și la Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei. Unul dintre cei mai cunoscuți polițiști ar fi fost protagonistul unei scene extrem de amuzante.

Un polițist ”protejat” a sărit gardul Brigăzii Rutiere

Se întâmpla spre finalul lunii martie acest an. Sursele Ziare.com povestesc că, într-una din zile, ofițerul de poliție a fost văzut alergând prin curtea BPR, în cămașă albă și ciocate și sărind gardul unității.

Ar fi fost vorba chiar despre comisarul-șef Joe Stoica, unul dintre cei care se ocupă de instrumentarea accidentelor cu autor necunoscut.

Ce se întâmplase de fapt? Se pare că în ziua aceea, la BPR, venise controlul antialcool și antidrog. Sursele noastre spun că ”se pare că în momentul în care cei care urmau să facă testarea ar fi intrat în biroul lui, acesta avea paharul de vin pe masă”.

Când i s-a spus despre ce este vorba, cu un aer degajat, comisarul-șef a spus că va merge într-un alt birou pentru a lua registrul cu agenții care se aflau la serviciu în ziua aceea și pe care urma să-i cheme să fie testați cu toții în biroul său.

Lucru ce nu s-a mai întâmplat pentru că ”după ce a ieșit pe ușă, a fugit pe scări în jos, a traversat curtea BPR-ului, a sărit gardul și dus a fost”.

Nu l-a mai văzut nimeni ziua aceea, iar a doua zi a spus că i-a fost rău.

Se laudă că le-a dus amantele șefilor de la Ministerul de Interne

Comisarul șef Joe Stoica este într-un sindicat al poliției. Însă se pare cp nu acest lucru îl protejează. Sursele noastre spun că acesta se laudă că a primit salariu de merit pentru că i-a dus pe unii șefi beți acasă, le-a dus amantele sau le-a făcut alte servicii.

Mai mult, se laudă că merge în restaurant, consumă și nu plătește și nici nu strigă nimeni după el.

Se pare că acest comisar șef face parte din biroul executiv teritorial al unui sindicat din poliție.

Citeste si:
8 candidați se vor bate pentru șefia USR. Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Drulă după alegerile din iulie
8 candidați se vor bate pentru șefia USR. Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Drulă după alegerile din iulie
USR a informat că opt membri ai formaţiunii s-au înscris în cursa internă pentru şefia partidului. Alegerile vor avea loc la începutul lunii iulie. Cei opt candidaţi înscrişi în cursa...
Sorin Grindeanu, propus să preia interimatul la Ministerul Agriculturii
Sorin Grindeanu, propus să preia interimatul la Ministerul Agriculturii
Premierul Nicolae Ciucă i-a a transmis vineri, 24 iunie, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin-Mihai Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii şi...
Comentarii
Ionut175
rank 2
1672citiri.vrednic este.lacrima lui ovidiu cere 15% dulce alb/rosu.