Ziare.com
Home > Personalitati > John McAfee
Milionarul John McAfee a fost gasit mort in inchisoare dupa ce un tribunal spaniol a permis extradarea sa in SUA

Miercuri, 23 Iunie 2021, ora 23:04

Milionarul John McAfee a fost gasit mort in inchisoare dupa ce un tribunal spaniol a permis extradarea sa in SUA

John McAfee / Stiri John McAfee

John McAfee, creatorul antivirusului cu acelasi nume, s-a sinucis miercuri, 23 iunie, intr-o inchisoare din Barcelona, in urma unei decizii judecatoresti de extradare in Statele Unite, unde era acuzat de evaziune fiscala potrivit publicatiei spaniole El Pais. Moartea sa a fost anuntata la cateva ore dupa ce Curtea Nationala a Spaniei a aprobat extradarea lui in Statele Unite, unde acuzatiile de evaziune fiscala ar fi putut duce la o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 30 de ani. Deciza ar fi putut fi contestata in apel, iar extradarea propriu-zisa ar fi necesitat aprobarea Guvernului Spaniei. McAfee a fost arestat pe 3 octombrie anul trecut, pe aeroportul El Prat din Spania, in timp ce se pregatea sa fuga din tara in Turcia. In aceeasi luna, McAfee a fost acuzat in Tennessee de sustragerea de la plata impozitelor, dupa ce nu a raportat veniturile obtinute din promovarea criptomonedelor in timp ce facea activitati de ...

3 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru John McAfee, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

John McAfee
John McAfee
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu John McAfee, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 

Citeste despre:

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor