Senator american: Rusia e o amenintare mai mare decat Statul Islamic

Luni, 29 Mai 2017, ora 12:42
5225 citiri
Senator american: Rusia e o amenintare mai mare decat Statul Islamic
Foto: Twitter/John McCain

Senatorul american John McCain a avertizat luni ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea extremista Statul Islamic.

Statul Islamic face intr-adevar lucruri ingrozitoare, dar Rusia este cea care a incercat sa schimbe rezultatul alegerilor prezidentiale din 2016 din SUA, a punctat senatorul republican intr-un interviu acordat postului australian ABC.

"Sunt de parere ca Statul Islamic poate sa faca lucruri oribile si sunt foarte preocupat de ce se intampla cu credinta musulmana", a declarat McCain, aflat in vizita in Australia, potrivit ABC.

"Dar rusii sunt cei care au incercat sa distruga insesi fundamentele democratiei si anume sa modifice rezultatul unor alegeri americane. Nu am vazut nicio dovada ca ar fi reusit, dar au incercat si inca mai incearca", a afirmat senatorul republican.

FBI si mai multe comisii parlamentare din SUA au lansat anchete pentru a stabili existenta vreunei legaturi intre anturajul presedintelui american Donald Trump si Rusia, in conditiile in care serviciile de informatii americane au evocat inca de anul trecut un amestec rus in alegerile prezidentiale din SUA.

Seful Agentiei Nationale de Securitate ar fi recunoscut ca Trump a complotat cu Rusia

Ginerele lui Donald Trump este anchetat de FBI cu privire la amestecul Rusiei in alegerile din SUA

Ancheta Trump-Rusia: Democrati din Congres cer informatii la Deutsche Bank

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#McCain Rusia amenintare, #McCain amestec Rusia alegeri SUA, #McCain Australia, #SUA amenintare Rusia , #senator