Ziare.com

Barroso: Romania s-a indepartat de la marginea prapastiei. Un nou raport, la sfarsitul anului

de Madalina Mitan; Diana Robu
Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 14:38

   

Barroso: Romania s-a indepartat de la marginea prapastiei. Un nou raport, la sfarsitul anului
Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a precizat, miercuri ca "Romania s-a indepartat de la marginea prapastiei, insa a precizat ca este nevoie de continuarea monitorizarii.

"Evenimentele din Romania din ultimele trei saptamani au fost motiv de ingrijorare pentru CE. In fiecare stat membru, avem nevoie de respect pentru institutiile democratice si statul de drept.

Evenimentele din Romania ne-au zdruncinat increderea. Luptele politice nu justifica subminarea principiilor democratice", a declarat Barroso, intr-o declaratie de presa, inainte de citirea raportului MCV pentru Romania si Bulgaria.

"Contestarea hotararilor judecatoresti, subminarea CCR, anularea procedurilor stabilite si existente si eliminarea parghiilor esentiale de garantare a democratiei au pus sub semnul intrebarii angajamentul guvernului de a respecta statul de drept. Lupta politica nu poate justifica calcarea in picioare a principiilor democratice esentiale", a avertizat Barroso.

De asemenea, presedintele CE a subliniat faptul ca judecatorii nu trebuie intimidati in luarea deciziilor.

"Politicienii nu trebuie sa incerce sa-i intimideze pe judecatori inainte ca acestia sa adopte hotarari, sau sa-i atace pe judecatori atunci cand acestia adopta hotarari care nu plac politicienilor. Competentele CCR nu pot fi schimbate peste noapte", a mai spus Barroso.

Presedintele Comisiei Europene a afirmat ca "Romania s-a indepartat de pe marginea prapastiei", insa a subliniat ca "e nevoie de continuarea monitorizarii".

"Am cerut sa existe un nou raport pentru Romania la sfarsitul anului, pentru a vedea in ce masura problemele actuale au fost rezolvate", a explicat Jose Manuel Barroso. Bulgaria, insa, nu va avea si ea inca un raport anul acesta, ci abia in 2013.

In ceea ce priveste raportul publicat miercuri, oficialul european a precizat ca acesta contine observatii si recomandari pentru a asigura independenta justitiei, dar si pentru a restabili increderea investitorilor pe plan economic.

"Exista un principiu in tratat, al cooperarii oneste. Domnul Ponta a raspuns solicitarii mele. Imi doresc sa recunosc meritele domnului Ponta. Raportul recunoaste ca s-au inregistrat progrese in ultimii ani, dar contine si recomandari. Urmarirea recomandarilor va insemna un sistem judiciar mai solid, linistirea pietelor financiare", a mai spus presedintele Comisiei Europene.

Despre Bulgaria, Barroso a mentionat ca "au fost progrese insemnate" si ca, pentru aceasta tara, "raportul recomanda ca focusarea sa se mute pe rezolvarea problemei criminalitatii organizate".

Este pentru prima oara, in cei cinci ani de monitorizare a Romaniei, cand presedintele Comisiei Europene tine o declaratie de presa despre Romania in deschiderea prezentarii raportului MCV.

Raportul pe Justitie: Romania, spulberata din cauza nerespectarii separarii puterilor

Nemultumirile lui Barroso

Barroso si-a exprimat in ultima perioada preocuparile privind recentele evenimente politice din Romania in legatura cu domnia legii, independenta justitiei si rolul Curtii Constitutionale, dupa intalnirea pe care a avut-o, in urma cu trei saptamani, cu premierul Victor Ponta, la Bruxelles.

Conform unei declaratii de presa date publicitatii dupa intrevedere, Barroso a subliniat ca "echilibrul puterilor dintr-un sistem democratic trebuie sa fie garantat".

Ponta: Raportul Comisiei Europene reflecta starea justitiei din ultimii cinci ani

"Presedintele Barroso a transmis clar ca Guvernul roman trebuie sa respecte deplina independenta a sistemului juridic, sa restabileasca puterile Curtii Constitutionale si sa se asigure ca deciziile sale sunt respectate, sa numeasca un avocat al poporului care se bucura de sprijin transpartinic, sa asigure o procedura noua si transparenta de numire a unui procuror general si al unui procuror sef al DNA si sa faca din integritate o prioritate politica", se mai mentioneaza in declaratia citata.

Barroso i-a cerut premierului sa raspunda la 11 intrebari legate de respectarea statului de drept si a independentei justitiei. La inceputul acestei saptamani, Victor Ponta i-a trimis presedintelui CE raspunsurile la intrebari, precum si angajamentul Guvernului ca va rezolva toate problemele ridicate de acesta.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8778 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
63 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Praf in ochi!Vor iesi la suprafată minciunile plagiatorului mincinos

.

 

Pe 29 iulie vom vota intr-adevar schimbarea clasei politice!

Sa ne aducem aminte de intrebarea care i-a pus-o Basescu lui Nastase in 2004: "Cum a ajuns Romania sa aleaga intre doi comunisti ca noi?"

Avem ocazia sa scapam de ultimul Presedinte comunist aflat in functie! Este ziua in care romanii vor renunta la trecut si vor incepe o viata noua! Trebuie sa ne ridicam la nivelul momentului, impus de istorie. De votul nostru depinde viitorul copiilor nostrii! Romani! Mergeti la vot!

Pe 29 iulie vom spune "PA" ultimului Presedinte comunist, ultimului Presedinte colaborator al Securitatii.

Pe 29 iulie vom spune "DA" demiterii piromanului de la Rouen, securistului de la Anvers.

 

e in mijlocul prapastiei , nu mai e la margine !

------------------

 

Ba, nu e chiar in prăpastie. Adică in groapa poantacrin!

.

Ce tot vorbiti voi de Baroso???

Ce tot vorbiti voi de Baroso??? Este si el un PDList...care tine cu d-l Basescu si care il respecta pe d-l Basescu ..Presedintele Rominiei.
Basescu este un nume cinstit si de admirat in lumea Europeana!!! poNta Plagiatorul..cel mai de ris nume care a aruncat Rominia intr-o groapa plina de murdarii..
Astia sint USLasii unde s-au ascuns toti coruptii hotii si Tradatorii!!!

Uite ce cutra-i sudistu' asta gypsan iberic :-))

Barroso: "Romania s-a indepartat de la marginea prapastiei"
Da bre s-a uitat Barroso din f.un.dul gropii la buza d esusu si a vazut oitza Romania cum se retrage dispare la loc sigur :-)))) Si ce-ar mai fi mancat-o aia jos in groapa, prizonieri ai propriei lor Fudulii Europene, cu Finantza pe butuci si faliment tarshait dpndv juridic in timp.
... A-ha! deci nu-i trebuie Romaniei nici mult-promishii BANI de momeala-n tzarcul de tuns si muls oaia.

BANI de la EU care iar fi trebuit stringent, of corZ ...daca l-ar lasa Cetatzeanu Turmentat badea Gheorghe palmashu', pe Basescu-Dandanache Agamitza pe locul lui la Cotroceni :-) FMI helps, n'asa coane Barrosane? :-))
Acum prioritate au bancile din tzarile gypsane cu SIESTA latino-perciunella mediterraneana, ca strategie de baza in miezul activitatzii productive = aka Sudistii din E.U. si leatul lor perciunat.
He-he! Romania era de la bun-inceput programata sa dea Aurul si tot ce mai are prin casa, (ca odinioara Dacii aservitzi lui Trajanus ptr faloshire la ROMA), nu sa fie ajutata.

.....................DOMNILOR SI DOAMNELOR.......................

...inainte de puci/primplagiaritorul poantAntonov, Romania a fost pe marginea prapastiei! Si prin progresul dorit si promovat de usl, prin felix/ilici am facut, UN MARE PAS INAINTE!...care uste neintelegerea?...
viorel ratiu cincinnati oh usa

dl. Barroso se teme sa nu dispara in neant

ce s-a obtinut pana acum de la un premier sarit din manualul lui Stalin
si de un Parlament ca in Iran .

felicit PDL ca a prins glas . mai trebuie .

@ Ghilotina ... dl. Barroso si dna Merkel se tem sa nu dispara Base,

... pe 30 iulie Base si mai marii PDL-ei vor fi ... o amintire a trecutului unsuros si greu mirositor, portocaliu.

Eu cred ca dvs ati citit raportul-draft facut

conform indicatiilor monicai macovei si structurii sale de loby ce afecteaza funtionarii europeni,personalul tehnic din Comisia pe justitie a UE.
Macovei si cei in slujba carora presteaza antiromaneste,au primit o lovitura destul de puternica prin realismul unor prevederi din raport,diametral opuse dezinformarii facute din 05.06.2012

Acel raport era pe guvernariile basiste!

Stiu ca nu va place asta, dar nu ai cum sa faci un raport pertinent in 1-2 luni de zile. Asa ca a-ti dat gres si cu aceasta gogoasa.

Bine ai zis!

:)))

mey Costele , nu ai inteles nimic ; sau nu-ti pasa

Uite , tocmai acum Chiuariu ii face "politruci" pe Barroso si pe Basescu .

Vezi tu , aia e treaba : nu Basescu sau PDL sunt miza ci libertatea romanilor .

Daca aveti de gand sa faceti razboi civil , cum se prevede ,
daca aveti de gand sa ridicati o noua Cortina de fier ,
sa lasati o fereastra sa plece cei carora nu le convine .

@Ghilo,pana nu "te avantzi iarashi, pur patriotic"

Ia vezi pe catzi cunosti "de pe undeva...":

The Bilderberg group is a power elite. Another of the "secret" societies, following in the role of Freemasonry and the Illuminati.
In 1954 Dr Joseph Retinger, communist Poland's Charge d'Affaires, was supposed to have set up this group, probably in the role of "agent". With him were Prince Bernhard of the Netherlands, Colin Gubbins (former director of the British Special Operations Executive) and General Walter Bedel Smith (former American Ambassador to Moscow and director of the CIA).
Its governing council was made up of Robert Ellswort (Lazard Freres), John Loudon, (N. M. Rothschild), Paul Nitze (Shroeder Bank), C. L. Sulzberger (New York Times), Stansfield Turner (later to become CIA Director) Peter Calvocoressi, (Penguin Books), Andrew Schoenberg, Daniel Ellsberg and Henry Kissinger.
The first meeting took place at the Hotel de Bilderberg - hence the name of the group. Lord Rothschild and Laurance Rockefeller handpicked 100 of the world's money moguls. The group have met annually in different parts of the world since then. Their avowed aim world government.
----------------------------------
Below is a list of some of those who attend Bilderberg Group meetings: Nato Secretary Generals:
Joseph Luns (1971-84)
Carrington, Lord (1984-88)
Manfred, Werner (1988-94)
Willy, Claes (1994-5)
Javier, Solana (1995-99)
Robertson, Lord (1999-2003)
Scheffer, Jaap de Hoop (2003)
-----------------------------
European Commissioners
Barroso, Jose Manuel - President of the European Commission (2004-09)
Prodi, Romano - Head of State - Europe (1999-2004)
Bolkestein, Frits -International Markets Commissioner, European Commission (1999-2004)
Lamy, Pascal - European Trade Commissioner (1999-2004)
Fortescue, Adrian, Director General, Justice and Internal Affairs (1999-2004)
Fischler, Franz - Member of the Commission Agriculture and rural development & Fisheries (1999-2004)
Monti, Mario - Member of the European Commission responsible for competition (1999-2004)
----------------------------
Banking Governors and other fiscal elites
King,Mervyn - Governor, Bank of England
Trichet, Jean-Claude - President, European Central Bank
Schwab, Klaus,- President, World Economic Forum
Wallenberg, Jacob - Chairman of the Board, Skandinaviska Enskilda Banken
Wolfenson, James - President, The World Bank
Kielholz, Walter - Former Chairman of the Board, Credit Suisse
Soros, George - President and Chairman of Soros Fund Management
Kopper, Hilmar - Chairman of Deutsche Bank
Greenspan, Alan - former Chairman, Federal Reserve System
McDonough, William - President, Federal Reserve Bank of New York
Moscow, Michael - President and CEO of the Federal Reserve Bank of New York
Pearl, Frank - Chairman and CEO, Perseus, L. L.C.
Kist, Ewald - Chairman of the Board

*

Nu te amagi Barossanule. Habar nu ai ce le poate capul. Au luat numai o pauza formala; vezi ce urmeaza in urmatoarele doua saptamini , si dupa publicarea raportului pe justitie O sa te minunezi si nu o sa poti sa crezi.

 

In nemernicia mea... Vă amintiti? Poantacrin e chiar o poantă.

.

In nemernicia mea... Vă amintiti?

N-ai teama, romanul isi aminteste si de alte nemernicii, nu doar de a ta.

limbajul lor ii tradeaza ;

atitudinea lor din parlament ii tradeza ;

atitudinea celor care isi risca libertatea ca sa le faca pe plac insa ingrijoreaza cel mai mult !

ce ii face pe alde Grajdan , doctorii de pe ambulanta . de la Floreasca , pe ministrii Rus si Corlatean sa faca abuz in serviciu sau sa minta , sa favorizeze infractorii ?

Dar caracterul unui "om"

- care isi ataca oponentul acuzandu-l ca sotia sa care avea cancer s-a sinucis pt ca nu avea griza de ea (cand se dusese sa duca copilul la gradintiat)
- care spune unei ziariste "hai pe masa sa-ti arat"
- care recunoaste sub juramant cu nu a lovit copilul cu punul (dar cu ce?)
- care a dat ordin sa fie ucisi cainii in ecarisaj cu batele, cand era primar

acest caracter, ce tradeaza?

@Ghilo, vezi-ti mai sus p'aici,lista cu pretenarii

... din spatele portocalelii "Plan Barbarossa-2 financiar catre Estul Europei".
Acum repede-repede, pana nu datzi in primire pe 29, hai hop!-hop! bagatzi iute totzi mogulii de la USL la tzambal, sa vada ceru-n patratzele printre gratii.
Dupa aia, punetzi-va periutza de dintzi si izmene curate in valiza de lemn, ca vine "comisia de recrutare" si pe la voi, portocalezii lui Sörösz, p'acasa :-)
Ce frumos cand va mancatzi intre voi, crocodililor! Ce pacat ca nu va da la totzi cateun scut si-o sabie grea in mana, sa "evoluatzi" pe Arena Natzionala pe 29 iulie: Supercupa!! ;-).
Don't worry, oieru' Jiji aduce gazon nou, din ORANJE (sic!), daca-l prapaditzi pe asta cu copitele.

@NumeUtilizator

Iti imaginezi ca ei sunt altfel decat basescu? Nu, in niciun caz. Pentru ei, acestea sunt virtuti. Le apreciaza si le incurajeaza prin vot, atunci cand au ocazia. Basescu e sufletul lor pereche. Suflet, un fel de-a spune; ei, de fapt, nu au asa ceva.

Europa nu mai e ingrijorata...

Vreau sa ii aud acum pe basisti ce au de zis. Unde mai este lovitura de stat din Romania? Sau sa fi fost vreo intoxicare marca basescu?

 

*

Ca deobicei aveti orbul gainilor. Citeste cu atentie mai frate, ca sa pricepi despre ce-i vorba in propozitie

Mai Eugene,

Antenistii lui Voiculescu nu prea le au cu scrisul si cu cititul...

Dle Eugen,

Nu-ti bate capul cu Alecsa 25 si cu altii ca el. Sunt date oficiale care arata ca USL are majoritatea adeptilor din randul celor cu o educatie "mai de jos"(ca sa fim eleganti in exprimare). Nu poti avea pretentii la ei sa inteleaga un text cand ei stiu doar atat: a zis la antene ca..., a zis iliescu(sau ponta sau nastase, sau mazare,etc) ca .... Astia sunt ei, copiii lor conform geneticii, vor fi si mai.

...................................EU NU CRED...

...ca ESTI '' FRATE'' CU UN LUNATEC!
viorel ratiu cincinnati oh usa

cititi TOT raportul nu spicuiti. EX.:

"Contestarea la nivel politic a unor decizii judiciare, subminarea ***ții Constituționale, răsturnarea unor proceduri stabilite și eliminarea unor mecanisme-cheie prin care puterile in stat exercită controlul asupra activității celorlalte puteri pun sub semnul
intrebării angajamentul guvernului de a respecta statul de drept și independența controlului jurisdicțional. In special, Comisia este extrem de ingrijorată de informațiile privind manipulările și presiunea care afectează instituțiile și membrii sistemului judiciar și care, in cele din urmă, au un impact grav asupra intregii societăți. Deși prezentul raport analizează
ultimii cinci ani in ansamblu, controversele actuale reprezintă o amenințare gravă la adresa progreselor realizate pană acum și ridică intrebări serioase in ceea ce privește viitorul reformelor deja lansate."

@Luca Doru, "einsteinu' pedelacilor"

"Luca Doru 18.07.2012, 15:50
Sunt date oficiale care arata ca USL are majoritatea adeptilor din randul celor cu o educatie "mai de jos"..."

Deh nu-s totzi Bobor-Ales ca tine, la care iese inainte Nobelu' ptr Pace si apoi capul fatului :-)
Te putem suspecta de apartheid politic ;-)...

Desi, daca stam sa ne uitam la mutra de pe AVATARUL tau, esti pe la level Rock'n Roll, R&B, Punk & Co

Na also bade dupa parerea ta, PNL-ul in care toti tinerii cu ceva STUDII s-au ingramadit in '90 -'91, este intzesat cu nescolitzi.
Of corZ, la antipozi.. TOTZI dashteptzii sunt gramada la PDL: dau exemplul-fanion ptr partidul FMI-ului = PLE$K.OITZA ! :-)) Dottorat cu tema "Importantza lucratoarelor "social workers" in buna desfasurare a traficului rutier" ;-)
Sef de lucrare Base, asistenti la catedra juma' flota (sic) ..de TIRuri.
Du-te bre termina-tzi seralu' pana nu baga astia camere de luat-vederi si in clase si nu mai apuci sa copiezi de pe fitzuica, la treapta de liceu. Dac mai nain si-uPNList d'asta "mai de jos" ca dascal, te-ai scos, trebuie sa te intorci la Baneasa la Scoala de Militzie.

Dl.Barroso este corect!

Daca nu ai priceput, dl.Ponta a raspuns ,asa cum de altfel am asteptat si noi, adica oamenii normali la cap,sa raspunda la cele 11 observatii si sa promita ca se va tine de cuvant. Sper ca-ti aduci aminte de ele si de furia care va orbit ca plagiatorul face ce "dicteaza" astia de la EU. Numai ca,dl.Barroso, deocamdata il crede pe cuvant de onoare pe dl.plagiator!Cum de onoare numai poate fi vorba, banuiesc ca dl.Ponta va fi nevoit sa se retraga foarte repede de pe scena si sa mai salveze cea mai ramas din ultima bruma de onoare , in acest ultim moment si probabil ultimua ocazie cand dl.Barroso a crezut in cuvantul dl-ui Ponta.Si eu il sfatuiesc sa o faca cat mai repede,deoarece dl.Voiculescu il va debarca oricum!Vom trai si vom vedea!

Scenarita cronica, la voi astia...

Putetzi zbiera ca braosca-n gura sherpelui, ca tot va haleste.
Cand facetzi VOI asa... cica-i justitzie :-) Nu stiu cine va strie textele ptr propaganda PDL, dar transmitetzi-i ca-i cam ...hm!
OK daca-i spun ca-i ..NAIV, ma cenzureaza. Daca-i spun ca este destept, ma mai si crede. Asa ca, ramane cum am stabilit ..,vuvuzelelor.

PPE a pierdut Franta, pierde acum si Romania,

mai mult ca sigur va pierde si Germania. Barroso este la fel de disperat ca basescu, el si popularii lui intra in minoritate, in UE. Boala de putere nu are granite. La urez traditionalul, Cadere placuta!

OSIRIS

Da plagiatul lu Kovesi nu te deranjeaza?

http://www.gandul.info/news/codruta-kovesi-plagiat-9646075

 

*

In primul rind acolo nu este evident, nu este dovedit. Dar ce este esential, Kovesi NU este PRIMMINISTRU!

ma faci sa rad

uite aici documentul integral, sa te edifici:

http://grupul.ro/wp-content/uploads/2012/05/Laura_Codruta_Kovesi-furaciuni-2.pdf

asa spun si fanii ponta despre plagiatul lui: nu e dovedit, comisia aia era plina de basisti.

si voi: comisia care a spus ca nu e plagiat e numita de ponta.

Ah, ai dreptate, nu e primi minisitru, e doar procuror general, si ca atare e ok sa fie hoata. Sanatoasa gandire, bravo!!!

Ai dreptate! Nici Plagiatul lui Udrea nu este dovedit!

Nici a lui Ciuparu Dragos Mihail presedintele ANSC-ului, cel care a pus umarul la inchiderea sc UZTEL sa ploiesti.

@ numeutilizator

faptul ca si altii au plagiat e o scuza pentru Ponta?

asta inseamna ca daca altii au facut-o e ok, putem sa o facem si noi toti?

daca au facut-o si e dovedita de o comisie independenta din strainatate atunci nu mai au ce cauta in nicio functie platita de contribuabili.

@Bre maron intre biscuitzi Eugenia

"Dar ce este esential, Kovesi NU este PRIMMINISTRU!"
Nuuu! nu-i saracutza!
Dar ia spune tu CU CE SE OCUPA prin guvernul BOC? :-(( Nu EA era dashteapta aia cu Justitzuia cea "independenta si cinstita"? Aia neintinata, basesco-bocitoare, dupa care va jelitzi si oracaitzi pe toate octavele diapazonului politic?

Cum sa fie bey Justitzia cinstita daca o plagiatoare, o hoatza hotaraste care sa fie cercetat si care ba? ca jucatorii sunt niste cotzcari mai treaca-mearga dar si ca ARBITRUL este un hotz?
Ca Prim-Ministrii sunt de regula niste es.croci, asta vazuram la Tony Blair, la Churchill, la Putin/Medvedev, la Merkel, Berlusconi, Ariel SHARON...
Dar ca JUSTITZIA are o hoatza ca shef, asta nu si-a permis nici Israelul !!
Da bre Israelul, unde Justitzia i-a decapitat si pe Ariel Sharon in tandem cu fiul lui Sharon ptr coruptzie, dar si pe preshedintele Katzav.
Sa te mai aud ca ma tot umpli p'aici cu miorlaituri portocalii. Daca ai tai n-ar avea unt pe cap, as mai zice...

Romania nu merita sa fie membra UE si NATO

Mafia USL&Co a distrus statul de drept si a instaurat dictatura infractorilor din parlament si politica, mafie care urmareste sa puna mana pe justitie.

Romani, votati NU la referndum pentru a scapa de plagiatorul Ponta si de frustratul Antonescu!

 

in tara lu' Basescu

toti oamenii cinstiti sunt frustrati!

Si tu esti unul din cei frustati! Sau...!?!

.

"una" , tu nu esti cinstita ca sa vorbesti !

--------------------

@una

- care tara a lu' basescu ? ca-i a usl-ului de la cap la coada !

@homo.pop.uliticus

De acord cu tine, Romania n-a meritat asta, NATO nu merita ca Romania sa-i bage in seama.
dar NATO avea nevoie de romania ca TAMPON intre Rusia si Jugoslavia ca sa-si devoreze Zionul in linsiste prada si sa-si faca cuibuzl acela de teroristi kosovari, ca centru si placa-turnanta ptr organe omenesti ptr Perciuneii din USA si Tel-Aviv , ca escala in Europa ptr drogurile afghane ale lui Bush Herbert-CIA si ca sa se fofileze alde BECHTEL, Chevron si restul leprelor de la FMI de unde i-a alungat Ceausescu. Asa ca mukles, norocul NATO ca s-or fi suparat muskalii pe Ion Iliescu ca da semne "Brucan-esti" de independentza ceaushista fatza de Moscova de merci-fain dupa ce Gorby il inscaunase la Bucuresti cu cacialmaua-lovitura de stat din '89.
Si Iliescu a fugit cu arme si bagaje la Bush- si apoi Clinton. Lasa trancaneala texanoperciuneaca, aia s-o creada fraierimea ce se holbeaza la O'Reilly si FOX-News.

DA

Pe buna dreptate ne-am indepartat de marginea prapastiei de cand avem un nou guvern. Ne trebuie si un nou presedinte. Votat DA la referendum!

 

@niciolaie.Da la referendum :-))

Admira-te: "care tara a lu' basescu ? ca-i a usl-ului de la cap la coada ! "

Acu ce-o-ntorci? Nu se lauda MRU ca mai are ceva de spus? te pomeni ca JUSTITZIA-i deja atata de corecta ca USLashii aresteaza pe Patriciu? Acum ORI-ORI?, daca-i TOATA Tzara in mana lor?
Daca zici ca USL este stapanul absolut, inseamna ca tzi-a transmis ca a pierdut partida. Din partea mea, ..frumos c-a aruncat prosopelu-n ring pana nu l-au snopit in pumni uslashii :-)
Ca nu mai stii ce sa indrugi, arunci si tu la deruta, ca la "shicuala de papagali-Mossad", o vorba-n careu, poate_poate pica d'un autogol la ingramadeala :-)
Daca pierde Basescu pe 29, nu uita sa racnesti c-au fost mani.p.u.lari masive, ca Barroso are dovezi... Dupa aia fara sens, treci la dottore & plagiat si mai departe la Justitzie (aia a Koveshitzei hoatze).
Si o tooot dai asa perciuneshte si te vaitzi ..pana hotarashte Barroso ca sa se mai tzina o data referendumul... Si-nc'o data, si mai o data, apoi vine si numara cu mana lui... pana iese cum vor dgyudo..wkanii tai portocalicesti.
Hai ciu$, Europa aia Bilderbergista sa se apuce pe sine de nasul ei vulturesc-ashkenazi, ca atata au repus la votare Cosntitutzia aia Europeana si.. nici asa n-a trecut de Popor si pana la coada au schimbat chenarul legal cu alta denuire, ca s-o treaca PE LANGA Boboru' recalcitrant.
Bahy mai taca-va gura de ipocritzi perciunei, v-atzi obraznicit de la Bush-jr incoace, de si Ceaushescu v-ar invidia cu cata desinvoltura mintzitzi la obraz si bagatzi pumnu-n nas oricui indrazneste sa spuna altfel decat vretzi voi s'auzitzi.
Du-te fa si tu un dush cu OaiaBanala, be-hai. tzi voi de voi acolo in clabuci de shampon Degussa.

usurel mister Barroso cu pianu' pe scari ca e posibil ca pana la

sfarsitul zilei sa upgradezi si sa constati ca nu aveti voi in toata Europa cat avem noi in Romanica.Ghici ce,ca nu-ti dau moca.Chiar crezi ca nu stiau astia de voi cand au pornit pogromul si epurarea?Pornirile tribalice ale neanderthalienilor nostrii nu se dilueaza cu declaratii impaciuitoare pentru ca astia stiu doar de frica,santaj,presiune.Deie domnu' sa ma insel dar la cata nemernicie si dispret au aratat noii kapo desartica speranta.
Si apropos mister prezident,de declaratiile voastre de ingrijorare nu mai pot eu,asa ca ori faceti ceva concret ori spuneti clar ca mai e p(P)utin,ca si dupa americani ni se lungise gatu' vreo 40-50 de ani si in afara de vreo doua hale si 3 trotuare pe la Kogalniceanu au mai pus o baliza la Deveselu de ne-a sangele pe nas de atatea investitii.Adica,mai clar,ne dati malai sa avem mamaliga de explodat sau avem noi grija de porcii nostrii asa cum stim,nu de alta dar daca om avea prea multa democratie speram sa nu te deranjeze cumva exportu'.

 

Am fost pe marginea prapastiei !!!! Wow, nu se poate.

Dl Barroso se insala, dl presedinte ne tot dadea asigurari ca am depasit marginea prapastiei (adevarul e ca nu ne-a spus si in care parte, deh !). Unua din doua sau dl Barroso minte si atunci sa molipsit de politica damboviteana sau dl presedinte minte, ceea ce nu cred pt ca dumnealui si pdl-ul sunt niste "sfinti" !

 

Doar ca ...

Statea cu spatele la prapastieeeeeeeeee .....

 

Uite cum devine Barosso om de bine

Cand il pui langa chiuariu, este ca Messia. La fel ca Base pus langa Pontel si Criminel.

 

@unaltroman

Da, totu-i relativ in lumea asta!

Mulțumim!

Mulțumim din inimă domnului Baroso! Deci pană la sfarșitul anului, ne va da să păpăm!

 

@Bestiuta

In principiu. Daca Ponta nu pricepe si nu se tine de angajamente, ne reevaluiaza astea cat ai zice 'peste'.

Bre tu ai o fixa cu angajamentele: cine i-a dat

... parlitului aluia de gypsan sudist iberic DREPTUL de a CERE CEVA de la Romania, c-o fi Base sau ca-i altul? :-( Crede ca vorbeste cu arendashul lui-FMI alde Razvanel?
Uite bey ca nu-i intreaba NIMENI si se baga babuinii astia de la BILDERBERGUL perciunos, de parca ar fi Procuratura Mondiala, monta-le-as piercing-drOt in varful fatzetei.
Ce angajamente bre? Sa sara aia la interval cu SHENGHEN nu la placinte inainte si cand este vorba sa se tzina EI de intzelegeri, dau din coltz in coltz si vin cu tot felul de cereri suplimentare ca sa TRAGA DE TIMP.
De parca ne-am juca de-a "Daca-mi aratzi tu m.Ummy fofarlica, tzi-o arat si io p'a mea... Ha-haa! Te-am pacalit!".
Sa vad SHENGHEN si deplasare libera a romanilor prin E.U la munca si pe unde li se nazare. Si asta sa faca si USA, nu sa macaie alde gashca Wall-Street via FMI ca asa si pe dincolo.
Mukles si mai platitzi si voi, portocalezii lui SÖRÖSZ -FMI, din DATORIIle asumate fatza de Romania.
Ca mai tarziu avetzi si dobanzi la ele in cel mai pur stil FMI: avioane pe gratis ptr Deveshelu, tancuri RFG tot pe gratis altfel primeste conducta un nod de toata frumuseatzea si la iarna face tzurtzuri la tartitza tot Vestu ala "democratic-portocalez" :-(
Uite bah la ei, Stapanii Lumii. V-a palit grandomania paranoica what? Va dau astia nas, asta-i greseala.

Romania s-a indepartat de la marginea prapastiei.

In ce directie?

 

@ cineva

Dimpotriva! Nu am simpatii politice fata de nimeni si sigur nu fata de plagiatori, pe orice post/ pozitie s-ar afla. Faptul ca altcineva a plagiat nu este o scuza.

Am insa o problema cu 1: maniularea 2 si cu lipsa de obiectivitate in cantarirea situatiilor.

M-am saturat sa il am pe Basescu ca presedinte pentru ca s-a bazat EXCLUSIV pe manipulare, pe starnit scandalui pentru a distrage atentia de la procariile pe care le-a facut.

Nu lupt aici pentru cineva si improtriva cuiva. Nu apreciez nici tacticile USListe dar sunt dezgustat in principal de cei care il urmeaza pe basescu orbeste, care dupa atatia ani nu realizeaza ca este o calamitate.

Am adus in discutie cazul Kovesi pentru ca sufera are aceiasi problema cu ponta si pt ca este din tabara opusa. Toata sulfarea USLista este in spume din cauza plagiatului lui ponta dar total indiferneta la alte cazuri simuilare.

Raspunsul colegului Eugen de aici ca da dar ea nu e premier este edificatoar pentru lobotomizarea produsa de sistemului de propaganda basist: barna din ochii clicii basiste nu ne intereseaza.

Sunt siderat sa vad ca oameni care condamna bolsevismul in gura mare nu vad ca de cand este presedinte, basescu foloseste tactica bolsevica a etichetarii drept dusmani ai poporului a tuturor persoanelor, institutiilor, politicienilor care nu-i canta in struna, pozand in omul providenta.

 

Sunt de aceisai parere

Foarte bine punctat

@Ganditorul

Eu nu!
1. Basescu a fost ales pe 5 ani, trebuie sa-si duca la sfarsit mandatul. Suspendarea din functie trebuie privita ca o situatie exceptionala iar acea situatie exceptionala trebuie dovedita. Si n-a fost!
2. Plagiatul lui Ponta a fost dovedit, a facut inconjurul panetei, a promis ca-si da demisia si nu a facut-o. Dimpotriva, a facut victime colaterale, sa nu uitam ca un Decan si-a dat demisia din cauza lui. Ar trebui sa-i fie rusine. Pe langa ca nu recunosti ca esti vinovat, mai faci si victime nevinovate in incercarea de a-ti acoperi faptele infractionale, ascunzand adevarul precum pisica stii tu ce.

@ m.omiduta

Ei, uite, eu sunt de acord cu punctul doi de la tine.

In legatura cu punctul 1, poate ma convingi: ce a facut basescu in anii de cand e presedinte din ce a promis?

un rau nu se vindeca printr-un alt rau

Scuze frate "utilizator" (sau sora, dupa caz), dar nu ai chiar intrutotul dreptate si pe undeva gresesti. Uite ca si eu sunt printre cei care condamna bolsevismul si pe bolsevici in gura mare. Dar asta nu ma face sa fiu orb. Nu ma face sa vad doar barna din ochii unora. Eu nu merg pe principiul "Daca ai tai au furat, atunci si ai mei au voie sa fure". Eu nu cantaresc hotia pe ideea "Ai mei au furat mai putin, ai tai fura mai mult". Eu dezaprob si combat hotia si magaria ca lucruri rele in sine, indiferent din care parte ar veni. Prin urmare, daca Basescu a fost rau, nu vad de ce as tine cu Antonescu-Ponta, care sunt cel putin la fel de rai. Au dovedit-o, dupa cum au dovedit-o de-a lungul anilor si partidele din care fac ei parte. Sa stii ca si eu m-am saturat de Basescu in calitate de presedinte, din aceleasi motive ca si tine sau poate si din altele mai mari. Dar nu vad de ce as opta in schimb pentru un alt presedinte de care sunt sigur ca ma voi satura curand, exact la fel.
Cu alte cuvinte, asa cum am spus mereu in comentariile mele, nu vad de ce ar trebui sa accept cu inima senina, ba chiar sa ma bucur, fiindca se doreste inlocuirea unui bandit cu un alt bandit poate si mai mare.


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor