Mourinho vrea sa antreneze nationala Portugaliei

Vineri, 17 Septembrie 2010, ora 16:52
988 citiri
Mourinho vrea sa antreneze nationala Portugaliei

Antrenorul Jose Mourinho vrea sa preia fraiele nationalei Portugaliei, dar a precizat ca gruparea Real Madrid va decide daca ii va permite sa pregateasca selectionata din care face parte si Cristiano Ronaldo.

Federatia Portugheza de Fotbal (FPF) i-a propus lui Mourinho sa antreneze nationala Portugaliei la urmatoarele doua meciuri din preliminariile Euro 2012, cu Islanda si Danemarca.

Acesta solutie ar permite Federatiei de la Lisabona sa cauta un succesor pentru Carlos Queiroz, demis la 9 septembrie, in urma debutului slab din preliminariie Campionatului European.

"Nu as fi fost multumit de mine insumi daca as fi spus nu, dar nici nu pot sa spun da, pentru ca sunt antrenorul Realului. Nu am fost capabil sa spun nu si i-am dat presedintelui FPF responsabilitatea de a convinge clubul Real. De acum, deciziile nu mai depind de mine.

Orice decizie trebuie acceptata de toti. Vazand reactiile, mai ales cele din presa spaniola de astazi, se pare ca situatia nu este bine primita. In acest moment, daca ma intrebati daca voi merge la nationala, pot sa raspund: Cred ca nu.", a declarat Mourinho in cadrul unei conferinte de presa.

Tehnicianu portughez a mai spus ca, in cazul in care va primi acceptu madrilenilor, va antrena gratis selectionata tarii sale.

"Multumita lui Dumnezeu, nu-mi lipsesc nici banii, nici prestigiul. Singurul lucru pe care l-as putea obtine este mandria de a fi la conducerea selectionatei Portugaliei.", a incheiat Mourinho.

Nationala Portugaliei a inceput slab campania de calificare la Euro 2012, inregistrand o remiza cu Cipru, pe teren propriu, scor 4-4, si o infrangere cu Novergia, in deplasare, scor 0-1.

C.F.

Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Dezbaterea privind absenţa tehnologia de linia porţii în La Liga a fost reaprinsă duminică, după ce un potenţial gol al Barcelonei a fost anulat în Clasico câştigat de Real Madrid, scor...
#Jose Mourinho, #nationala Portugaliei, #Mourinho antrenor Portugalia, #Real Madrid , #antrenor