The Sun: Abramovici, de ce l-ai dat afara pe Mourinho?

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 11:55
1446 citiri
The Sun: Abramovici, de ce l-ai dat afara pe Mourinho?

Presa engleza il scoate vinovat pe patronul Roman Abramovici dupa eliminarea lui Chelsea din Liga Campionilor, in urma unui dublu esec cu Inter Milano.

Concediat de londonezi dupa ce castigase 5 trofee, Jose Mourinho si-a luat revansa marti seara, eliminandu-i pe Chelsea din Liga Campionilor, dupa o victorie chiar pe Stamford Bridge cu scorul de 1-0.

Jurnalistii de la The Sun au publicat declaratia lui Mourinho de la finalul partidei, titrand "De ce l-ai dat afara, Rom?"

"Uneori castigi pentru ca ai fost echipa mai buna, alteori invingi pentru ca ai fost echipa mai buna din primul pana in ultimul minut. Asta a fost echipa mea si sunt fericit pentru jucatorii mei si pentru fani. Inteleg si frustrarea celor de la Chelsea, care au realizat ca au in fata o echipa mult mai buna.

Am fost dusmanul de data asta si dusmanul a invins. Am facut schimb de mesaje cu Terry ieri si i-am zis ca unul dintre noi va fi trist dupa meci. Asta-i viata", a spus Mourinho dupa victoria obtinuta in Anglia.

Inter Milano a obtinut calificarea in sferturile Ligii Campionilor, invingand Chelsea Londra cu scorul general de 3-1.

C.F.

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
#Jose Mourinho, #Roman Abramovici, #Chelsea Londra, #Inter Milano, #Liga Campionilor , #Inter Milano