Mourinho a sustinut o conferinta de presa incendiara

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 11:50
2477 citiri
Mourinho a sustinut o conferinta de presa incendiara
Sursa:ziare.com

Inainte marelui derby din Primera Division care se va juca pe Santiago Bernabeu, sambata seara, intre Real Madrid si Atletico Madrid, antrenorul Jose Mourinho a sustinut o conferinta de presa incendiara.

Portughezul nu s-a aratat deranjat nici de criticile la adresa sa si nici de zvonurile care-l dau ca si demis daca va pierde meciul.

Iata cateva din raspunsurile sale date jurnalistilor potrivit cotidianului spaniol As.

Despre criticile tot mai dese din ultimul timp antrenorul galacticilor a spus: Sa ma criticati tot timpul, a devenit sport national si ma bucur pentru ca asa fac lumea fericita. Eu voi continua sa fiu acelasi, nu ma voi schimba.

Cu privire la faptul ca va avea o primire ostila sambata, din partea suporterilor Realului, lusitanul a declarat: Pe mine ma apluda si ma fluiera. Pe tine nu (aratand spre un jurnalist) pentru ca le esti indiferent. Daca vor sa ma fluiere voi fi acolo pe teren la ora 21.00, Am multi ani in fotbal ca sa fiu afectat. Sper ca sambata, lumea sa ajute echipa pentru a castiga partida.

Referitor la zvonurile ca -si joaca postul in derby-ul Madridului s-a aratat increzator in fortele sale: Nu-mi joc postul. Un meci este pentru a te delecta. Daca castigi te bucuri enorm, daca pierzi, in final tot te bucuri. Cum jucam tot la trei zile nu ai nici macar timp sa fi fericit sau trist. Te bucuri in timpul jocului in cele 90 de minute.

Despre antrenorul adversarei de sambata, Diego Simeone: Cu el am o relatie buna. Si o mentin chiar daca suntem antrenori rivali in acelasi oras. L-am cunoscut acum cativa ani, cand era la Inter, si am mentinut contactul cu el. Ma bucur cand lucrurile ii merg bine peste tot in Europa, daca interesele noastre nu se lovesc.

In legatura cu lupta la titlu si diferente de puncte mare fata de Barcelona: Analiza se face la sfarsit. Nu trebuie sa fii matematician sa sti ca o diferente de 14 puncte sau opt nu este aceeasi cu 11. Trebuie sa joci toate partidele. Noi jucam intotdeauna cu intentia de a castiga. Orice s-ar intampla.

La intrebarea despre relatia cu vestiarul a fost transant: Mi-e indiferent ce spun jucatorii. Ma intereseaza sa aiba in teren aceeasi mentalitate ca a mea si sa dea totul. Aceast lucru este mult mai important decat orice cuvinte.

Privitor la infrangerea din ultima etapa la Sevilla cu Betis a spus: In aceasta partida au fost trei echipe. Una care a jucat foarte bine si doua care au jucat rau. Maine mi-ar placea sa fie doua care joaca bine si una rau. Realul si arbitrul bine si Atletico rau. Dar cum imi place fotbalul vreu ca toata lumea sa joace bine.

Despre recenta sa nominalizare intre cei trei finalisti la titlul "antrenorul anului" in cadrul trofeului Balonul de aur, nu s-a arata incantat : Nu am timp sa ma gandesc la asta. Guardiola are timp, pentru ca este in vacanta, la fel si Del Bosque, care nu are meciuri pana in februarie.

Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Dezbaterea privind absenţa tehnologia de linia porţii în La Liga a fost reaprinsă duminică, după ce un potenţial gol al Barcelonei a fost anulat în Clasico câştigat de Real Madrid, scor...
#Jose Mourinho, #Conferinta de presa, #Real Madrid, #Atletico Madrid , #Real Madrid