Vezi cum explica Mourinho umilinta Realului la Barcelona

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 08:25
4084 citiri
Vezi cum explica Mourinho umilinta Realului la Barcelona

Antrenorul celor de la Real Madrid, Jose Mourinho, era ravasit la finalul derbiului cu FC Barcelona, pierdut de "galactici" cu scorul de 5-0, insa a mascat acest lucru destul de bine la conferinta de presa.

"Unii au jucat la nivel maxim, in timp ce altii au facut-o foarte prost. E doar o infrangere, nu o umilinta", a inceput Mourinho seria explicatiilor.

Tehnicianul portughez crede ca Messi & Co. au castigat intalnirea in prima repriza, din cauza gafelor de nepermis ale defensivei Realului.

"Am primit doua goluri aproape ridicole. Stiam ca daca lasam spatii in defensiva, acestea ne-ar putea face mult rau pe contraatacul lor."

Mourinho nu a dorit insa sa-si atace jucatorii, transmitandu-le doar ca trebuie sa se antreneze mult mai intens pentru a continua lupta pentru titlu.

"Trebuie sa avem caracter. Cand castigi titluri, poti plange de bucurie, insa cand primesti 5 goluri, trebuie sa iesi de pe teren cu gandul la antrenament, la joc si la victorie", a mai spus antrenorul.

"The Special One" a incheiat cu o promisiune pentru revansa, in returul de la Madrid.

"Saptamana trecuta aveam un punct mai mult ca ei, acum avem cu doua mai putin. Am spus intotdeauna ca Barcelona e un produs finit iar noua ne mai trebuie mult pentru a ajunge la acel nivel.

Anul trecut am plecat de la Barcelona, cu Inter, cu o infrangere in primul meci, dar ne-am intors si am castigat calificarea in finala Ligii Campionilor", a incheiat Mourinho.

Real Madrid a pierdut fara drept de apel derbiul cu FC Barcelona, scor 0-5, si a cazut pe pozitia secunda in clasamentul din Primera Division.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Mourinho explica umilinta Real Madrid, #Barcelona victorie Real Madrid, #Real Madrid umilita Barcelona , #Real Madrid